Politică

Întâlnire a ministrului Claudiu Năsui cu Sanjeev Gupta, CEO și președinte al boardului GFG Alliance

București, 27.07.2021 – Ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului (MEAT) Claudiu Năsui și secretarul de stat Simona Fătu s-au întâlnit cu Sanjeev Gupta – CEO și președinte al boardului GFG Alliance și Ajay Aggarwal – membru în Consiliul de Administraţie al combinatului Liberty Galaţi şi directorul executiv al GFG, principalul acţionar Liberty Galaţi.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre extinderea prezenței Liberty Steel în România, prin diversificarea activităților grupului. Mai mult, în data de 24 iulie, pe platforma industrială LIBERTY Galați, a fost lansată în România Fundația GFG, o organizație caritabilă a cărei misiune este dezvoltarea de programe educaționale pentru sprijinirea noilor generații, care să le ofere tinerilor o perspectivă asupra industriei prin experiențe din lumea reală, în vederea creșterii competențelor antreprenoriale și oferindu-le inspirație prin prezentarea de oportunități din comunitatea lor.

De asemenea, s-a discutat despre recentele provocări prin care a trecut GFG, iar ministerul a primit asigurări ca au fost depășite și că nu vor afecta activitatea din România.

Ministrul Claudiu Năsui a salutat lansarea Fundației GFG România și a reiterat faptul că Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului rămâne un partener deschis la dialog și că vor fi întreprinse demersurile necesare pentru sprijinirea mediului de afaceri, atât prin măsuri de ordin fiscal, cât și prin măsuri care vizează debirocratizarea.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close