Politică

Încleștare maximă între Clotilde Armand și MAFIA din sectorul 1

Lupta lui Clotilde Armand nu este una personală. Această Doamnă se luptă cu mafia sectorului 1 pentru ca, banii plătiți de cei care contribuie să nu ajungă în buzunarele borfașilor corupți. Cei care citiți acest articol și apreciați onestitate și munca lui Clotilde Armand, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

În sectorul 1, până la venirea lui Clotilde Armand în cadrul primăriei a fost creat un grup infracțional organizat care a fost condus de Daniel Tudorache. Componența grupului infracțional organizat este foarte mare și a avut ca componență angajați ai primăriei, Poliția Locală și firma Romprest. Serviciile prestate au fost „umflate” în mod artificial cu sume chiar și de 50 de ori mai mari decât valoarea reală a serviciilor oferite. Romprest-ul reprezintă o rotiță din mecanismul prin care taxele și impozitele cetățenilor au fost furate în mod constant și nesimțit. Concret, serviciile de colectare a gunoiului efectuate de cei de la Romprest pot fi realizate de alte firme pentru un preț și de 50 de ori mai mic. Sume uriașe au fost delapidate de PSD-itul Daniel Tudorache. Aceste sume au fost oferite Antenei 3, România TV și B1 tv, pentru a o denigra pe Clotilde Armand. A destructura o caracatiță, este un lucru extrem de dificil, dar Clotilde Armand este bătăioasă și exact acest lucru vrea să-l facă. Despre toate aceste ne vorbește Clotilde Armand în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare:

 

„Am solicitat Comitetului Local pentru Situații de Urgență să înainteze Prefecturii Municipiului București o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situației sanitare de pe raza teritorială a Sectorului 1 cauzată de șantajul și suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate.

În paralel, am purtat discuții cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 și am ajuns la un acord. Am aflat că stațiile de sortare și-au redeschis porțile începând de astăzi dimineață pentru a primi gunoiul colectat de Romprest. Aceste stații erau închise din cauza neachitării de către compania Romprest a facturilor datorate în ciuda plăților făcute de Primăria Sectorului 1.

PS:

Vă rog să sunați la Poliția Locală Sector 1 și continuați să reclamați neridicarea gunoiului Dvs. Este foarte important acest lucru. O să vă explic mai târziu de ce. Știu că nu este cea mai confortabilă situație: vă citesc mesajele, umblu zilnic în sector și văd cu ochii mei ce se întâmplă. Dar de asta suntem noi aici. Să rezolvăm problemele. Acest episod negru din istoria Sectorului 1 cauzat de politicieni corupți și mafia gunoaielor va lua curând sfârșit. Vă promit.

Mulțumesc tuturor celor care sunteți alături de mine.

#niciunpasînapoi

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close