Politică

În timp ce la palatul Victoria s-a instalat, probabil cel mai performant guvern din ultimii 31 de ani, Tăriceanu prevestește „vremuri grele pentru români”

După ce timp de 30 de ani s-a aflat în sferele înalte ale politicii românești, Tăriceanu nu se obișnuiește cu „statul pe tușă”. Supărarea lui Tăriceanu e dublă, întrucât nu se mai află la masa decidenților și în plus trebuie să dea socoteală și în fața justiției pentru acuzații de corupție. Năduful lui Tăriceanu poate fi citit printre rândurile ultimei sale postări pe care o redăm în continuare:

 

„Nici o zi fără o împărțire de ciolan între partidele coaliției de guvernare! Întrucât foamea e mare nu le mai ajung sutele de posturi de secretari de stat, miile de posturi de consilieri la cabinetele miniștrilor și adjuncților de miniștri, zecile de mii de posturi gras plătite din agenții și alte instituții guvernamentale, așa că au hotărât să politizeze și funcțiile de prefect și subprefect. Adică 120 de “lipitori de afișe” (azi se numesc postaci pe Facebook, dar tot lipitori de afișe sunt) vor căpușa administrațiile locale.

Este doar o chestiune de timp până vor trece la totala împărțire a țării conform algoritmului de guvernare! Conducerile din Poliție vor căpăta culoare politică. Procurorii și judecătorii vor fi 60% ai PNL, 30% ai USR și ce mai rămâne ia UDMR-ul! De ce? Pentru că pot! Pentru că nimeni nu le spune nimic! Pentru că au învățat de la bolșevici cum se încalecă un popor!

Da! Dacă o să tăcem o să ne ia totul! Așa cum ne-au luat dreptul la protest, la liberă circulație, la cuvânt, la educație, la religie sau chiar la muncă! Nu vedeți că profitând de pandemie ne-au anulat drepturi pentru care zeci de mii de români și-au dat viața prin temnițele comuniste?

Încă nu au ocupat strada, dar dacă nu o să o facem noi rapid o să o ocupe tot ei și nouă nu ne va rămâne decât să ne plângem de milă stând în case, unde ne vom uita 2 ore/zi la televizorul care va transmite marile realizări ale guvernării Iohannis!”

Articole similare

Un comentariu

  1. Acest gunoi de puliticean jegos, a furat si a distrus Romania zeici de ani cu mafia partidului sau, acuma face concluzi jegosul dracului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close