Politică

Iată secretul pentru care se insistă cu formula Cîțu premier

Florin Cîțu este un tip obedient, la ordinele lui Klaus Iohannis. Din acest motiv, Iohannis insistă să-l mențină premier. Prezența lui Cîțu la Palatul Victoria înseamnă pentru Iohannis, este echivalentă cu faptul că, Iohannis va face tot ce vrea cu guvernul pe care îl va conduce după bunul său plac prin intermediul lui Cîțu.

După cum se cunoaște, Klaus și Carmen Iohannis au mari probleme cu justiția, pentru casele și averea dobândită pe care nu o pot justifica din salariile de bugetari pe care le-au avut toată viața. Din acest motiv, Iohannis își dorește ca, la conducerea parchetelor să numească procurori obedienți. Cu, Stelian Ion la Ministerul Justiției, acest aspect nu se putea realiza, întrucât Stelian Ion demarase un proces de selecție al procurorilor care trebuia să se realizeze în urma unui concurs. În aceste condiții, cu disperare maximă, Iohannis a dat ordin să fie demis ministrul justiției, considerând că pe cei de la USRPLUS îi va manevra așa cum o face cu cei de la PNL aripa Cîțu.

În această privință, Iohannis s-a înșelat și a reușit să declanșeze cea mai mare criză politică de după revoluție. Un alt motiv pentru care Iohannis insistă cu menținerea lui Cîțu, este faptul că fondurile europene reprezintă o atracție irezistibilă. În acest sens, este evidentă dorința PNL-ului de a pune mâna pe ministerul fondurilor europene, post pe care vrea să-l ocupe Rareș Bogdan.

Acestea sunt motivele pentru care, CEI DE LA USRPLUS NU VOR MAI FI ACCEPTAȚI DĂ CĂTRE CEI DE LA PNL, ÎNTR-O COALIȚIE DE GUVERNARE. Sursele noastre sigure ne garantează faptul că, Florin Cîțu și susținătorii săi vor guverna minoritar cu sprijin din partea PSD-ului. În aceste condiții ne rezumăm la a spune: Rușine Klaus Iohannis, rușine PNL aripa Cîțu și ne menținem poziția de a susține USRPLUS, care se dovedește a fi singurul partid cu oameni integri și onești. Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close