Politică

Iată pe cine a spus Șoșoacă că, trimite după gratii, după ce îl va suspenda pe Iohannis și după ce va „dărma” guvernul

Într-o intervenție pe care a avut-o la România Tv, la ora 20:12, în ziua de 20 martie 2021, Diana Șoșoacă a declarat că, îl „va da jos” pe Iohannis și că, îi va lua locul și că va dărma guvernul după care va organiza alegeri anticipate. Diana Șoșoacă a mai spus că, după ce va „prelua puterea”, îl va trimite după gratii pe Iohannis, pe actualii guvernanți și pe parlamentari, întrucât îi consideră corupți și trădători. Auzind cele spuse de Diana Șoșoacă, ne amintim că, și Hitler a  eliminat toate partidele politice cu excepția partidului său, iar pe politicienii din partidele eliminate i-a băgat în lagăr. În aceste condiții, putem spune cu certitudine următoarele:

  • Diana Șoșoacă are carismă și are un discurs care „prinde” în rândul maselor, cu educație puțină sau în rândul celor care au tendințe extremiste.

Un astfel de comportament nu este acceptabil în secolul 21. Toți cei care nu sunteți de acord cu extremismul și comportamentul dictatorial promovat de Diana Șoșoacă, Distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close