Politică

Iată lucrul de care se ferește Iohannis, dar de care nu va scăpa

De o lungă perioadă de timp, Iohannis se ferește să țină conferință de presă pentru a scăpa de întrebările incomode ale jurnaliștilor. Deocamdată, Iohannis se limitează doar la a da declarații de presă. Va veni și momentul când, Iohannis va trebui să țină o conferință de presă, și atunci va trebui să răspundă la următoarele întrebări: 

  1. De ce la pus pe Florin Cîțu să-l dea afară pe Stelian Ion, știut fiind faptul că acest lucru va duce la ruperea coaliției de guvernare?! 
  2. De ce s-a arătat  mare luptător anti PSD, și actualmente le-a dat ordin celor din PNL să se alieze cu PSD-ul?
  3. De ce îi urăște pe cei de la USRPLUS, și a vrut cu tot dinadinsul să-i scoată de la guvernare? 
  4. De ce luptă împotriva celor de la USRPLUS, și nu îi mai acceptă la guvernare, deși acest partid s-a dovedit a fi un partid cu oameni onești, patrioți și care muncesc în folosul românilor? 
  5. De ce vrea să mențină la putere în România partidele corupte, care au jefuit țara timp de 30 de ani și au îndatorat-o cu 130 miliarde euro? 
  6. De ce susține PNL-ul, când se vede clar că, acest partid colcăie de corupți? 
  7. Nu îi este rușine de românii care l-au votat și l-au crezut un om de dreapta, care luptă împotriva PSD-ului și pentru reforma statului român? 

Concluzie Finală: Acestea și alte întrebări incomode, încercă să le evite Iohannis la o eventuală conferință de presă. Ce denotă fuga de întrebările jurnaliștilor? Lașitate și sfidare față de cei care i-au acordat votul și față de poporul român. Cei care citiți acest articol și sunteți dezgustați de atitudinea incalificabilă a lui Klaus Iohannis, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close