Politică

Iată la cât a ajuns numărul parlamentarilor care au părăsit PNL-ul

Numărul celor care părăsesc Partidul Național Liberal este tot mai mare. Cei care fac acest gest afirmă că, echipa Cîțu a încălcat principiile liberale și, și-a trădat electoratul. Până acum, un număr de 13 liberali în frunte cu Ludovic Orban au părăsit grupul parlamentar al PNL-ului din parlament. Ultimul care a făcut acest gest, este deputatul Claudiu Martin Chira. Pentru a înțelege starea de spirit a celor care părăsesc PNL-ul, vă expunem ultima declarație de presă a deputatului Claudiu Martin Chira:

„Astăzi mi-am dat demisia din grupul parlamentar al PNL și voi activa în perioada următoare ca deputat neafiliat.
Se anunţă un blat alături de PSD ȋn Parlament, pentru a susține o glumă de guvern minoritar, iar eu nu pot sa fiu părtaş la o asemenea trădare a electoratului care ne-a ȋnvestit cu ȋncredere şi speranţă.
Încă nu demisionez din partid. După o activitate de 14 ani ȋn Partidul Naţional Liberal, mă văd nevoit să fac unul dintre cele mai grele lucruri din viața mea. Mai rămân să văd până unde poate duce nebunia acestei conduceri, păstrând speranţa că, ȋn al doisprezecelea ceas, marea masă a liberalilor, a căror nemulţumire o simt zi de zi, va răbufni şi va reacţiona public ȋmpotriva acestor parveniţi politici care şi-au bătut joc de toată munca noastră, de blazonul nostru, de angajamentele luate şi de voturile primite.
Rămân un om de dreapta, loial timişenilor şi nu le voi trăda niciodată interesele!”
Cei care citiți aceste articol și îi apreciați pe cei care demisionează din partid din cauza lui Cîțu, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close