Politică

Iată Doamna care îl face praf pe Dan Vîlceanu

Raluca Prună s-a făcut cunoscută pe scena politicii românești, întrucât a fost ministrul justiției în guvernul Cioloș. Această Doamnă s-a remarcat prin pragmatism și prin faptul că, a încercat să reformeze justiția, dar nu a reușit, întrucât în parlament a avut o majoritate ostilă. În continuare vă redăm ultima declarație de presă a acestei Doamne, prin care habarnistul și SLAB PREGĂTITUL, Dan Vîlceanu este făcut praf: 

„Nu am văzut tot, PNL are inca mari surprize. Azi, tipul asta care e noua voce a liberalismului românesc și despre care te și intrebi cum o fi ajuns ministru de finanțe zice așa: modificarea de către Secretariatul General a unei HG dupa adoptarea legala de Guvern nu e o problema, se întâmpla des, relax. Serios? Pai atunci de ce dracu’ mai avem guvern? Și Cod penal? Sa adopte băieții de la SG tot ce vor ei și voi plecați acasa, închidem și parchetele.

Despre conținutul modificării nici nu mai vorbesc – dreptul la învățământ e cu nuanțe. La stat se inchide școala, la privat e mai subtil, mai ales dacă are valente de politica externa. E foarte subtil, nu? Practic guvernul asta Citu de care nu mai scăpăm recunoaște acum ca școala on line nu se poate face pentru toți la fel. De ce ați ținut școala închisă tot anul trecut atunci? Chiar și după ce ați decretat politic ca ați învins pandemia. Școala nu contează – nu îți trebuie multă ca sa ajungi ministru de finanțe liberal.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close