Politică

Iată cine îl consideră deținut politic pe Liviu Dragnea și așteaptă cu nerăbdare eliberarea sa

 Cei care citiți acest articol și nu împărtășiți conduita celor pe care îi veți regăsi mai jos, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Codrin Ștefănescu s-a remarcat pe scena politică românească, unde a intrat cu buzunarele goale și de unde a ieșit cu 4 milioane euro, sumă pe care a încasat-o pe un teren de la periferia Bucureștiului ce nu-i aparținea.  În perioada 2019-2020, Vasile Dâncu și Marcel Ciolacu au purces la reformarea PSD-ului. Ca primă măsură, Ciolacu și Dâncu le-a refuzat dreptul de a candida pe listele PSD-ului unui număr mare de persoane pe care le-a considerat că aduc prejudicii de imagine partidului. Au fost „trase” pe dreapta personaje precum Eugen Nicolicea, Constantin Rădulescu, Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici, Codrin Ștefănescu, etc. Codrin Ștefănescu de când a fost rejectat din PSD a pus „tunurile” pe conducerea acestui partid și nu pierde nici-o ocazie pentru a da cu „barda” în foștii săi colegi. Actualmente, Codrin Ștefănescu îl așteaptă pe Liviu Dragnea, pe care îl consideră un erou și cu care are de gând să înființeze un partid în care să se regăsească toți expulzații din PSD și alte partide politice. Codrin Ștefănescu așteaptă cu nerăbdare eliberarea lui Liviu Dragnea și în acest sens vă expunem ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare:

„Vei ajunge in curând acasā, Liviu! Unde te asteaptā familia și prietenii apropiați! Și mulți alți români care s-au gândit la tine in acest timp, ți-au scris, te-au susținut! Iar despre situația in care a ajuns țara, vei afla singur când vei fi liber! Și te vei îngrozi, camarade!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close