Politică

Iată la ordinul cui se pregătește arestarea lui Clotilde Armand

În cadrul emisiunii pe care o moderează la România TV, Victor Ciutacu a anunțat în seara zilei de 20 septembrie că se pregătește arestarea lui Clotilde Armand la ordinul lui Klaus Iohannis. Ciutacu a mai reiterat faptul că, Klaus Iohannis este cel care ia solicitat lui Stelian Ion să nu se grăbească cu desființarea Secției Speciale de Investigare a Magistraților. Totodată, Ciutacu a mai afirmat că demiterea lui Stelian Ion s-a făcut pentru că, Iohannis își dorește să pună procurori obedienți la șefia parchetelor. În cadrul aceleiași emisiuni s-a făcut vorbire de faptul că polițiștii au finalizat numărătoarea totală a voturilor și faptul că au fost trimise către SIJ 162 volume reprezentând cele 162 secții de votare de pe raza sectorului 1, unde sa votat pentru alegerea primarului și a consilierilor locali în data de 27 septembrie 2020. 

 

Dacă polițiștii care au făcut numărătoarea nu au primit ordine pe linie politică de la ministrul de interne pentru al scoate pe Daniel Tudorache învingător și numărătoarea a fost corectă, Klaus Iohannis nu va avea ce să-i facă lui Clotilde Armand. Dacă știrea lui Ciutacu se confirmă, Klaus Iohannis nu are ca țintă persoana Clotilde Armand, ci denigrarea USRPLUS. Pentru a se înlătura orice urmă de suspiciune ar fi fost corect ca la numărătoarea voturilor să li se permită să asiste și reprezentanți din partea USRPLUS și PSD. Cei care apreciați munca onestă a lui Clotilde Armand și a celor d la USRPLUS, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!!

Articole similare

Un comentariu

  1. Pătrunderea într-o încăpere unde sunt depozitate voturile exprimate și intervenția ocultă asupra acestora se pedepsește cu închisoarea. Această lege nu e dată de Johannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close