Politică

Iată cele 10 bătălii pe care Florin Cîțu trebuie să le câștige pentru a rămâne la Palatul Victoria

Florin Cîțu va fi supus unor presiuni extreme venite din mai multe direcții după cum urmează: 
 • În mai puțin de o lună are loc congresul PNL, unde Florin Cîțu și-a depus candidatura. Acest obstacol pare a fi cel mai ușor pentru Florin Cîțu, întrucât cei care votează au nevoie de bani de la Florin Cîțu pentru lucrările de investiții din UAT-urile de unde provin. Totuși dacă Florin Cîțu va pierde disputa pentru șefia PNL și învingător va fi Ludovic Orban, cariera sa politică la nivel înalt este spre sfârșit.
 • Dacă va câștiga prezidenția partidului, viața lui Florin Cîțu nu va fi ușoară, întrucât votanții PNL nu acceptă ca PNL-ul să aibă același comportament precum PSD-ul. În acest sens trebuie remarcat că Florin Cîțu va trebui să se debaraseze de „PNL-iști” gen, Costel Alexe sau Mihai Chirica. De asemenea, Florin Cîțu va trebui să facă față și membrilor PNL care așteaptă contracte grase de unde să primească parandărăturile. 
 • Florin Cîțu va trebui să facă față tentațiilor de auto-îmbogățire posibile prin diferite inginerii financiare, unde are mai mulți apropiați printre care cel mai apropiat este Lucian Isar, cu care spun gurile rele, are de gând să deschidă BANCA DE, DEZVOLTARE ȘI INVESTIȚII. 
 • O altă problemă cu care Florin Cîțu se va confrunta este găsirea unor soluții pentru protejarea populației vulnerabile la majorările de la electricitate și gaze naturale. 
  • O altă problemă cu care se va confrunta Florin Cîțu este moțiunea de cenzură anunțată de cei de la PSD și AUR și care va fi depusă în următoarea sesiune parlamentară.
  • Dacă Florin Cîțu va trece peste aceste obstacole începând cu 3 ianuarie 2022, Florin Cîțu va trebui să găsească resurse financiare pentru majorarea pensiilor și alocațiilor. 
  • Un alt obstacol pentru Florin Cîțu este valul 4 al pandemiei, care își face deja simțită prezența și care datorită TULPINEI DELTA pare a fi mult mai periculos. 
  • Alte probleme care îl așteaptă pe Florin Cîțu la orizont sunt, împrumuturile statului român scadente în 2022. La acestea se adaugă și dobânzile aferente creditelor angajate de guvernele României. 
  • Un obstacol major pe care Florin Cîțu va trebui să-l gestioneze, îl reprezintă reformele promovate de cei de la USRPLUS, care sunt trecute în protocolul coaliției și pe care nu le poate ignora. Reformele cerute de cei de la USRPLUS sunt: Alegeri pentru primari în două turui, Eliminarea taxelor de pe salariul minim pe economie, astfel încât în loc de 1386 lei cât primesc românii acum, să primească 2300 lei în mână. Desființarea secției speciale de investigare a magistraților este un alt obiectiv al celor de la USRPLUS. Și renunțarea la numirile în funcțiile publice pe criterii politice este o altă cerință a celor de la USRPLUS. De asemenea desființarea pensiilor speciale este o cerință a celor de la USRPLUS de care nu se vor dezice. 
  • Concluzie Finală: Dacă Florin Cîțu va avea abilitatea de a gestiona toate cele expuse în acest articol, putem spune că a ajuns la maturitatea unui politician de elită. Ne abținem să facem un pronostic pentru că și în cazul unor reușite pe toată linia, poziția sa publică rămâne să fie decisă de șeful de la Cotroceni. Cei care considerați că reformele solicitate de cei de la USRPLUS sunt necesare pentru poporul român, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close