Politică

Iată ce spune Dacian Cioloș despre guvernare după ce a câștigat prezidenția USRPLUS

În cadrul unui discurs ținut după ce a câștigat prezidenția USRPLUS, Dacian Cioloș a arătat care sunt obiectivele partidului. În primul rând, Dacian Cioloș a subliniat faptul că, din luna mai, USR și PLUS au fuzionat și reprezintă un singur partid, USRPLUS. De asemenea, Dacian Cioloș a ținut să le mulțumească celor care i-au acordat încredere pentru a deveni Președintele partidului. Din postura de lider al USRPLUS, Dacian Cioloș a subliniat care sunt obiectivele partidului: 

  1. Refacerea coaliției de guvernare (PNL-USRPLUS-UDMR-Minorități naționale), dar fără Florin Cîțu premier. 
  2. În cazul în care USRPLUS va accede la guvernare, vor fi solicitate termene precise pentru implementarea obiectivelor prevăzute în programul de guvernare. 
  3. Dacă cerințele USRPLUS nu vor fi acceptate, partidul va intra în opoziție. 
  4. Pentru 2024, obiectivele USRPLUS sunt câștigarea alegerilor Prezidențiale, parlamentare, europarlamentare și locale. 
  5. USRPLUS se poziționează ca fiind singurul partid reformator care luptă pentru transparență, cheltuirea judicioasă a banului public și respect față de cetățeni. 

Concluzie finală: USRPLUS se dovedește a fi singurul partid care merită încrederea românilor și care merită votat. Celelalte partide, în frunte cu coruptul Klaus Iohannis, sunt o rușine și o jignire față de poporul român și nu merită să se afle la destinele acestei țări. Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close