Politică

Iată ce plan diabolic a pregătit Klaus Iohannis

Klaus Iohannis este artizanul refacerii USL-ului, adică a CIUMEI ROŞII şi CIUMEI GALBENE (PSD+PNL). Această nesimţire politică a stârnit un val de furie şi de profundă revoltă în rândul electoratului de dreapta, care a fost trădat de cel mai mare escroc politic de după revoluţie, care este Klaus Iohannis. Iohannis şi cele două partide corupte (PSD+PNL), ştiu că în 2024 electoratul nu-i va ierta. Pe surse, Cotidianul Naţional, GAZETA CIVICĂ a intrat în posesia unor informaţii care dezvăluie planul lui Iohannis şi a celor de la PSD şi PNL pentru a câştiga alegerile din 2024. 

  1. În primul rând, PSD şi PNL se bazează pe primarii din mediul rural, de la care aşteaptă un vot masiv pentru cele două partide. 

  2. Un alt aspect este cel prin care primarii USRPLUS sunt sabotaţi prin neacordarea de fonduri necesare lucrărilor de investiţii pe care aceştia doresc să le transpună în practică. Acest sabotaj a început de mai bine de un an, iar în acest sens sunt elocvente exemple precum primăria capitalei, primăria sectorului 1, primăria Timişoarei, primăria Braşovului, Primăria Bacăului, etc. 
  3. Un alt mod de ai discredita pe cei de la USRPLUS este linşajul mediatic promovat de cei de la PSD şi PNL prin televiziunile de casă. Televiziunile care slujesc CIUMA ROŞIE şi CIUMA GALBENĂ SUNT: Antena3, România tv, Realitatea PLUS şi B1 TV. Aceste televiziuni sunt finanţate cu fonduri grase de cei de la PSD+PNL şi au ca obiectiv menţinerea la putere a celor două partide corupte. 
  4. La ordinul lui Iohannis, s-a stabilit ca înainte de alegerile din 2024 USRPLUS să fie discreditat prin 3 reprezentanţi emblematici: Nicuşor Dan, Clotilde Armand şi Dominic Fritz. Acestora le este programată o înscenare prin deschiderea unor anchete penale pentru presupuse fapte de corupţie. Aceste acţiuni vor fi intens mediatizate, obiectivul lui Iohannis fiind acela ca USRPLUS să facă un scor cât mai mic. La Iohannis, această manevră mizerabilă nu este nouă, dânsul a mai folosit această manevră la alegerile prezidenţiale din 2019, când la discreditat pe Dan Barna, iar ancheta pentru “grave fapte de coruptie“ s-a dovedit un mare fâs. Dosarul a fost clasat pentru că fapta nu există. Metoda de discreditare a funcţionat şi Dan Barna nu a mai ajuns în turul 2, unde a ajuns Viorica Dăncilă, pe care Iohannis şi-a dorit-o în turul 2 pentru a fi sigur de câştigarea celui de al doilea mandat de Preşedinte al României

Concluzie Finală:

Aceste manevre mizerabile sunt puse la punct de Iohannis şi de bolşevicii din PSD şi PNL, care doresc să rămână la putere şi după anul 2024 pentru a se înfrupta din banul public. Din aceste motive, pe Iohannis îl considerăm cel mai sinistru şi cel mai deyagreabil personaj politic. Nutrim speranţa că, cei de la USRPLUS vor găsi metode de a contracara acţiunile mafiote de tip stalinist ale lui Iohannis şi ale celor de la PSD şi PNL. Cei care sunteţi în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiţi acest articol. Vă Mulţumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close