Politică

Iată ce a văzut în globul de cristal Florina Presadă

Trust me, I’m not an engineer!
Orban trebuia îndepărtat de la șefia PNL, așa că singura șansă a președintelui tăcut dar jucător a fost să arunce în luptă un iepure care se îndreaptă cu pași grăbiți spre poziția de guvernator BNR. Rockerul Cîțu nu a fost niciodată favoritul președintelui pentru poziția de prim ministru. Nici măcar Cîțu nu și-a dorit asta. Totul este un joc de un cinism extrem pentru că statul eșuat ne costă vieți omenești.
USR a picat ca o prună la energie, dar doar pentru faptul că nu au negociat punctual reformele la formarea și învestirea primului guvern. Forța Barna și echipa magnifică. Acum va avea de ales între acceptarea propunerii de a avea un minister sau două în Guvernul Ciucă, să zicem Ministerul Transporturilor, sau varianta opoziției alături de AUR, variantă care ar trebui să fie inacceptabilă pentru USR.
Orice carte ar juca acum, e deja tăiată de președintele României.
Rămâne cum am zis: Ciucă prim ministru, Cîțu guvernator, și o bătălie pentru președinția României în 2024 între doi “ziariști”: Rareș Bogdan și Gabriela Firea, și o victorie clară a Gabrielei Firea.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close