Politică

Iată când se va declanșa urmărirea penală împotriva lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a acumulat averi pe care nu le poate justifica din veniturile pe care le-a obținut din postura de bugetar. Acest aspect este valabil și în condițiile în care, veniturile sale sunt cumulate cu ale soției sale. Întrucât averea sa este una care sfidează cetățeanul de rând, mai multe acțiuni penale împotriva sa se vor activa în momentul în care Iohannis își va pierde imunitatea. Ce se va ancheta? În primul rând, Iohannis va fi anchetat cu privire la modul în care și-a dobândit averea și aici ne referim la cele 7 case și la conturile sale ce depășesc 2 milioane euro. Pe surse am aflat că, ancheta se va extinde și peste ocean, mai exact în Florida, unde Klaus Iohannis deține o vilă impresionantă. Tot pe surse am aflat că, și în Germania, Klaus Iohannis deține 3 case și un teren cu suprafața de 1434 mp. 

Concluzie Finală: Klaus Iohannis se bazează pe faptul că, actualmente este apărat de imunitatea pe care i-o conferă funcția de Președinte. De asemenea se bazează pe faptul că, odată cu trecerea timpului, multe din borfășiile pe care le-a făcut se vor prescrie. Iohannis s-a bazat pe faptul că, averile sale din străinătate nu vor fi descoperite. Ce este important, este faptul că pentru averea deținută de Klaus Iohannis există documente pe care nu le poate contesta. În aceste condiții stăm și ne întrebăm cum a putut acest individ să aibă tupeul obraznic de a candida pentru cea mai înaltă funcție din statul român, în condițiile în care a făcut mișto de toate cadrele didactice din România, spunând că acestea au avut ghinion pentru faptul că, nu au acumulat o avere similară cu a sa. Cotidianul Național Gazeta Civică, speră că ancheta ce vizează modul în care a acumulat averea Klaus Iohannis, se va desfășura și că românii vor afla cât de hidos și de, dezagreabil este caracterul lui Iohannis. Cei care sunteți în asentimentul nostru vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Un comentariu

  1. Iohannis are interesul ca legle Ciordache sa ramana neschimbate, si Justitia nereformata, lucru pe care PNL oricum il garanta, doar ca PSD va fi placa de ciment peste orice incercare de modernizare a justitiei sau tarii. De aceea aduce PSD la butoane. La fel cum Boris Eltsin l-a adus pe Putin, garantul ne-anchetarii averii colosale a lui eltsin, la fel Iohannis isi pregateste acum linistea penala de dupa mandat. Asta e tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close