Politică

Gruparea interlopă condusă de Florin Cîțu a confiscat sigla PNL

Congresul PNL-ului s-a încheiat, cei care l-au votat pe Cîțu și-au fotografiat voturile pentru al convinge pe Cîțu, care la rândui trebuie să le împartă cașcavalul. Dar să vedem ce echipă conduce PNL-ul: 

  • Florin Cîțu arestat în Statele Unite pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și care a luat un împrumut de la o bancă din SUA pe vremea când era la studii, pe care nu l-a mai returnat. Florin Cîțu mai este acuzat că a luat cu japca 100 hectare pădure în județul Vâlcea care nu îi aparțin. 
  • Dan Vîlceanu fost membru PDL-PSD, actualmente ales secretar general al PNL, îmbogățit din contracte cu statul. 
  • Alina Gorghiu, vicepreședinte beneficiară de zeci de contracte cu statul în valoare de câteva milioane euro
  • Mihai Chirica Primarul Iașului cu o avere de peste 5 milioane euro din salarul de bugetar. 
  • Costel Alexe președintele consiliului județean Iași, avere de peste 4 milioane euro din salariul de bugetar. 
  • Gheorghe Flutur, om de bază a lui Traian Băsescu, actualmente președinte al consiliului județean Suceava și prim-vicepreședinte PNL, este acuzat că nu a făcut nimic pentru a stopa defrișările barbare din pădurile Bucovinei. 
  • Robert Sigartău, vicepreședinte PNL cu numeroase dosare de corupție. 
  • Cristian Bușoi, care a dobândit o avere de 3 milioane euro din salarul de bugetar și a cărei mamă are 17 dosare penale pentru acte de corupție. 

Concluzie Finală: Ne oprim aici cu prezentarea conducerii PNL, deși ce am expus aici reprezintă foarte, foarte puțin din numărul mare al interlopilor care au preluat conducerea PNL-ului. Actualmente toate funcțiile din PNL sunt ocupate de cei care au „Cotizat” sume grase la negru. O parte importantă din acești bani a ajuns la Klaus Iohannis, care a ajuns să patroneze o grupare interlopă care a confiscat sigla unui partid istoric. 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close