Politică

Gheorghe Flutur un politician nesimțit, care și-a bătut joc de cei care au votat PNL

Gheorghe Flutur face parte din foștii apropiați a lui Traian Băsescu. În discuțiile uzuale dintre români, Gheorghe Flutur este asociat cu tăierea a mii de hectare de pădure din județul Suceava. Acest aspect a fost afirmat și în emisiunea „Culisele Statului Paralel” difuzată de Realitatea PLUS și prezentată de Anca Alexandrescu. Noi nu confirmăm și nici nu infirmăm această ipoteză, însă putem afirma cu certitudine că, Gheorghe Flutur este un cameleon politic care merită tot disprețul nostru. De ce spunem acest lucru? Pentru că a făcut parte din fostul PDL, apoi a sărit în barca PNL-ului și actualmente face presiuni pentru, ca PNL-ul să se alieze cu PSD-ul pentru a guverna România. În plus de aceasta, Gheorghe Flutur s-a alăturat „echipei de aventurieri politici”, condusă de Cîțu, prin ordinele lui Iohannis. Pentru că este lipsit de ideologie și de un crez politic, și pentru că a înșelat speranțele celor care au votat PNL, îi transmitem lui Gheorghe Flutur: Să-ți fie RUȘINE politician fără caracter și fără rușine. Cei care sunteți în asentimentul nostru vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

2 comentarii

  1. Faraonul imbecil al României şi posibil penal KW Iohannis, ales de un electorat naiv care a crezut în minciunile lui frumoase, s-a apucat de promovarea unei politici imbecile folosindu-se de toate scursurile politice de infractori ca să ridice politica corupţiei la rang de de politică de stat. Criminalul Revoluţiei din 1989 Iliescu Ilici-Cioabă Ion şi puşcăriaşul Voiculescu Dan „GRIVCO” sunt mentorii de neconterstat al posibilului penal faraonul imbecil KW Iohanis care vrea să instaureze în România dictatura corupţilor şi a infractorilor. În imbecilismul lui de preamărire faraonică KW Iohannis a uitat că România e năpădită de o pandemie COVID-19 şi că mor zilnic peste 500 de cetăţeni români şi că o criză socio-economică bântuie România putând fi acuzat pe bunădreptate responsabil de genocid făcut cu bună ştiinţă şi rea credinţă. Ce e şi mai dureros este faptul că faraonul imbecil al României şi posibil penal KW Iohannis se foloseşte de organizaţia infracţională teroristă PeeSeeDee ionopot kivano-trădătorii naţiei PeNaLii- tembelii legionari hAUR-iredentiştii din UDMR-misticul BOR-PMP Petrov pentru a distruge pur şi simplu naţia română, că de, el e săsălău şi-l doare în.. cot de naţia română. Un popor este siderat de ce i se întâmplă şi parcă nu mai are vlagă să-i răspundă printr-o reacţie viguroasă acestui faraon nesimmţit şi trădător al ţării. OARE!?

  2. Nu prea a fost apropiat de Basescu(ca si Boc,Blaga) deoarece l-au tradat si au dizolvat PDL-ul in PNL.Deci,niste oportunisti fara caracter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close