Politică

George Simion și cei de la AUR vor să-l suspende pe Domnul Klaus Iohannis și să scoată România din UE

Cei care dezaprobați atitudinea extremistă a lui George Simion și a celor de la AUR, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

În cadrul emisiunii „Subiectiv” din data de 17 martie, moderată de Răzvan Dumitrescu și difuzată de Antena3, a fost invitat liderul AUR, George Simion. Pe parcursul acestei emisiuni, George Simion a lansat atacuri pe bandă rulantă împotriva Domnului Klaus Iohannis și a coaliției de guvernare. La un moment dat, Răzvan Dumitrescu i-a arătat postarea lui Marcel Bogdan Malaria, rezident în Italia, postare în care Malaria afirmă că, a demarat acțiunea de suspendare a domnului Klaus Iohannis și scoaterea României din UE. George Simion a negat existența unei astfel de acțiuni, dar nu îl putem crede, întrucât George Simion în nenumărate rânduri a lansat atacuri împotriva Domnului Klaus Iohannis și de asemenea a spus că, va declanșa acțiunea de suspendare. Credem că acțiunea lui George Simion și a celor de la AUR (Dacă vor fi demarate), vor fi sortite eșecului. În continuare vă expunem postarea lui Marcel Bogdan Malaria:

Articole similare

Un comentariu

  1. …ieri l-a trimis “bulibasa”la cersit, iar acum este in “bulamentul”tarii si vrea sa scoata Romania din UE..!! Umbla cu hauru’ prelucrat……mancati-as …!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close