Politică

Gazeta Civică emite apel de extremă urgență către toți românii din diaspora și către toți românii care au părinți în mediul rural

PSD-ul a pornit o campanie furibundă de discreditare a competitorilor politici cu scopul foarte bine conturat de a-și păstra posturile pe care le deține în administrația locală (primării, consilii județene, consilieri locali și consilieri județeni). Pentru acest lucru, PSD-iști recurg la cele mai ordinare practici KGB-ISTO, comuniste împrumutate de la ruși. Au tipărit ziare în care au scris tot felul de minciuni și le distribuie în mediul rural din poartă în poartă și în cutiile poștale de la blocuri. De asemenea, ziare cu minciuni infecte sunt distribuite și in piețele publice, în stațiile de transport în comun precum și în toate locurile aglomerate. PSD-ul folosește acest mod de a face campanie, de o agresivitate inimaginabilă întrucât simt că le fuge pământul de sub picioare.

Gazeta Civica lansează un apel urgent și disperat către toți românii care au părinți singuri, să îi contacteze și să le spună să nu se lase păcăliți de ciuma roșie, indiferent cum s-ar chema ea. (PSD, ALDE, PPUSL, PRO-ROMÂNIA- PMP) NU MAI ESTE TIMPUL SĂ NE ASCUNDEM DUPĂ DEGET. NU MAI PUTEM „SĂ STĂM CU CAPUL  APLECAT ȘI SĂ PRIMIM PALME”. TREBUIE SĂ AVEM CURAJUL DE A ÎNFRUNTA CIUMA ROȘIE (PSD) ȘI DE A ÎI TĂIA TOATE TENTACULELE (ALDE, PPUSL, PRO-ROMÂNIA ȘI PMP).

Totodată este important să ne facem timp în limita posibilului ca în ziua alegerilor să fim în cadrul circumscripției electorale unde avem domiciliul sau reședința pentru a ne exercita dreptul la vot. Aceasta până la următoarea rundă de alegeri, când sperăm că va fi introdus și votul electronic și vom putea vota de oriunde ne-am afla la orice tip de alegeri. Solicităm tuturor românilor care citesc acest articol să dea dovadă de patriotism și să-l distribuie la câți mai mulți prieteni. Acest lucru este foarte important dacă vrem ca în următorii 4 ani să nu mai avem PSD-ști în funcțiile publice.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close