Politică

Gabriela Firea se laudă cu munca altuia

Comisia Europeană a aprobat 216 milioane euro pentru reabilitarea a 212 km de conducte de termoficare și apă rece în Municipiul București. Acești bani au fost obținuți pe baza unui proiect conceput în anul 2017 și finalizat în 2021. Proiectul a fost realizat de către o vastă echipă de proiectanți și a fost demarat la presiunea ONG-urilor care apără drepturile bucureștenilor. Gabriela Firea își arogă merite exclusiviste în legătură cu acest proiect, deși meritele sale sunt inexistente, întrucât așa cum am mai spus-o, proiectul a fost demarat la presiunea ONG-urilor și nu la inițiativa Gabrielei Firea. Și pentru că Cotidianul Național Gazeta Civica nu distorsionează adevărul, în continuare vă expunem ultima declarație de presă a Gabrielei Firea pe speța mai sus enunțată:

„216 milioane euro din fonduri europene pentru refacerea a 212 km de conducte din Bucuresti! Ma bucur ca proiectul realizat de mine si echipa mea este apreciat si finantat de Comisia Europeana. Vor fi inlocuiti 212 km de conducte, unele vechi de peste 50 de ani.

Am muncit 3 ani, dosarele acestui proiect umplu o camera intreaga.

Am obtinut pentru Bucuresti o finantare consistenta, de 216 milioane euro din Fondul de coeziune.

Iar astazi a fost anuntata, oficial, si aprobarea investitiei de catre Comisia Europeana.

Comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, a declarat: „Această investiție a UE în modernizarea unei infrastructuri esențiale pentru capitala României este un bun exemplu de proiect care poate îndeplini simultan obiectivele de îmbunătățire a vieții de zi cu zi a cetățenilor, cât şi cele ale Pactului verde și în materie de schimbări climatice”.

Chiar daca fostul ministru al Fondurilor Europene a tinut contractul in sertar din luna iulie 2020 pana dupa alegeri, ca sa fie semnat de noul primar, reprezentantii autoritatilor europene stiu cine a muncit si a realizat acest proiect.

Ii felicit pe toti cei implicati, profesionistii din PMB, fostul RADET, acum Termoenergetica, pt seriozitatea si implicarea lor.

Sper ca noul primar va folosi acesti bani europeni corect, legal si la timp, in beneficiul bucurestenilor!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close