Politică

Gabriela Firea pusă „la zid” de Violeta Alexandru

Pentru incompetență și dezmăț financiar făcut pe  banii bucureștenilor, Gabriela Firea este taxată dur de Violeta Alexandru, care îi spune clar că „nu va mai prinde” primăria capitalei. În același timp, Violeta Alexandru atenționează  că este în derulare un audit la primăria capitalei care va evidenția clar modul în care Gabriela Firea a cheltuit banii bucureștenilor. Administrarea Bucureștiului de către Gabriela Firea a fost una tipic PSD-istă și se știe clar că PSD-ul a făcut mult rău românilor. Mai aprofundat despre toate acestea, citiți în postarea Violetei Alexandru pe care o redăm în continuare:   

 

„Nicio șansă nu mai ai, Gabriela Firea, la Primăria Capitalei! Bucureștenii te-au trimis acasă, rămâi în Voluntari! Crezi că te-au trimis de bine ce ai avut grijă de oraș?

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, va vorbi în curând mai multe despre situația bugetului. Este un dezastru ceea ce a găsit. Am fost mințiți și ni s-au tocat banii munciți. Pentru mine – un om care iubește acest oraș, care muncește în acest oraș – ceea ce a făcut Gabriela Firea cu banii bucureștenilor este, pur și simplu, bătaie de joc în stil PSD-ist. Dreapta unită nu va minți bucureștenii, orașul are nevoie de corectitudine. Din minciună nu se naște nici dezvoltare, nici modernitate pentru oraș.

292.000 plăți restante ale Primăriei Capitalei în 2017 vs. 144.000.000 în 2020. Aici suntem, asta a preluat Nicușor Dan. Sub PSD, practic s-au tocat resursele în companii falimentare, pe concerte și pe alte evenimente kitsch-oase.

Disperate că au fost deconectate de la banii bucureștenilor, grupurile de interese din jurul PSD se străduiesc să o țină în viață pe Firea. Adio! Coșmarul PSD s-a terminat în București.

Facem tot ceea ce putem în situația dată. Curățăm mizeria și așezăm Noul București pe drumul corect. Muncim pentru București – știu că PSD înnebunește când se gândește că orașul este acum condus de oameni corecți, de oameni care muncesc zi-lumină pentru a ieși din falimentul în care ne-a băgat. Un PSD care îi urăște pe oamenii corecți. Pe unde a trecut PSD, a lăsat dezastru.

Nu am nicio intenție să accept tupeul. Nu am de ce.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close