Politică

Gabriela Firea continuă seria minciunilor despre coaliția de guvernare

pentru că nu prea îi mai bagă nimeni în seamă, cei de la PSD prin vocea Gabrielei Firea debitează minciuni pe bandă rulantă. Ultima minciuna este cea referitoare la reducerea sporurilor în sectorul sanitar. Noi nu cunoaștem să se fi emis un act legislativ prin care să se taie sporurile celor din sectorul sanitar. Totuși, Gabriela Firea în ultima postare de pe pagina sa de facebook, care este un fel de „Ghiveci amețit” din care nu înțelegi nimic, acuză coaliția de guvernare că au redus veniturile celor din sănătate. În continuare vă expunem ultima postare a Gabrielei Firea pe subiectul mai sus enunțat:  

„Reducerea veniturilor medicilor si asistentilor – pe masa guvernului! I-am prins iar cu minciuna! Domnule ministru Vlad Voiculescu, dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți? Ați discutat în Guvern, acum câteva zile, un Memorandum în care se precizează că sporurile din Sănătate sunt prea mari și că trebuie reduse! Iar colega dumneavoastră de Guvern, Raluca Turcan, chiar a făcut declarații în sprijinul aceleiași idei! Cine sunt, domnule Voiculescu, politicienii iresponsabili care spun că veniturile din Sănătate vor scădea, nu cumva dumneavoastră și doamna Turcan?!

Cât despre scădere, liderii de sindicat din Sănătate au făcut calculele în baza Memorandumului și aceasta ajunge și la 48%!

Iar toate acestea în pandemie!

Așadar, iresponsabili sunteți dumneavoastră, cei din Guvernul PNL – USR – Plus, domnule Voiculescu, fiindcă fie nu citiți ce semnați, fie nu înțelegeți ce citiți!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close