Politică

Gabriela Firea continuă să îl saboteze pe Nicușor Dan

Deși și-a preluat mandatul de aproape jumătate de an, Nicușor Dan nu poate să-și implementeze în totalitate programul de administrare a Bucureștiului pentru care a fost votat. Aceasta pentru că, Nicușor Dan continuă să achite facturile neplătite de Gabriela Firea. Mandatul lui Nicușor Dan la primăria capitalei va fi unul al investițiilor majore în infrastructură, fie că vorbim de reabilitarea sistemului de termoficare, fie că vorbim de reabilitarea clădirilor expuse pericolului de prăbușire în cazul unui cutremur, fie că vorbim de alte lucrări de interes major în beneficiul bucureștenilor. În urmă cu mai bine de o săptămână au fost demarate lucrările pentru înlocuirea a 13 km de conductă de transport agent termic. Această lucrare reprezintă un prim pas dintr-un vast program investițional, pentru că, așa cum am mai spus, mandatul lui Nicușor Dan la primăria capitalei va fi unul al investițiilor…. Al marilor investiții în infrastructură. Referitor la „urmele” lăsate de Gabriela Firea în primăria capitalei, cu care „atentează” la încasările „curente”, vă expunem ultima postare a lui Nicușor Dan:

 

 

„Continuăm să plătim datorii lăsate bucureștenilor de fosta administrație Firea. Săptămâna trecută am achitat două facturi din martie 2019. Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, dar încă plătim datorii de acum 2 ani.

Vreau să îi asigur pe toți cei care încă au bani de recuperat, pentru diverse servicii și lucrări deja executate, că relația noastră cu ei este una corectă. Și așa va fi pe tot parcursul mandatului meu la conducerea orașului.

Pentru ca Bucureștiul să devină orașul pe care ni-l dorim, trebuie să existe colaborare între autoritate, mediul de afaceri, asociațiile profesionale, ONG-uri și, mai ales, cetățeni. Pentru colaborare este nevoie de ÎNCREDERE. Principalul obiectiv al acestor prime luni de mandat a fost să reclădesc încrederea.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close