Politică

Florin Roman: Îmi doresc din tot sufletul repararea unui sistem lovit de decizii proaste

Florin Roman, deputat #PNL: ”De la prezentarea proiectului de buget în dezbatere publică, opoziţia a răspândit în mod iresponsabil în spaţiul public tot felul de informaţii false.
De fapt, reprezentanţii PSD se pricep cel mai bine la dezinformare şi la circ. Ipocrizia lor atinge cote maxime, aceștia îmbrăcându-se din nou în haina „lupului moralist”.
Este foarte ușor să faci declarații politicianiste acum!
V-am ascultat, stimaţi colegi de la PSD şi vă întreb – unde aţi fost voi în ultimii şapte ani de zile?
Unde aţi fost?
Nu cumva dumneavoastră aţi guvernat România?
Nu cumva dumneavoastră aţi lăsat România în plină criză sanitară fără stocuri de medicamente, fără materiale, pentru că, aşa cum a spus şi Florin Cîţu, aţi furat banii românilor?
Voi veniţi să dați lecţii?
Singurul politician român condamnat  de o instanţă românească pentru că a furat bani de la copii este şeful dumneavoastră, Liviu Dragnea, care acum se odihneşte în puşcărie.
Pentru că a furat bani de la copii!
În anul 2021, veniturile nu scad, veniturile cresc.
Astfel, se plătesc pensii majorate cu 14%, alocaţiile pentru copii continuă calendarul de majorare şi probabil că dacă statul român ar fi aplicat legea confiscării averilor, astăzi – dacă s-ar fi confiscat averea lui Liviu Dragnea – probabil că în bugetul României erau şi bani pentru plata alocaţiilor❕
Bugetul are cele mai mari alocări pentru investiții din ultimele trei decenii, aproape 62 de miliarde, aproape dublu faţă de anul 2018.
Avem nevoie de un buget RESPONSABIL, care să nu pericliteze viitorul economic și dezvoltarea României.
Amendamentele propuse de PSD au fost bazate doar pe câștiguri imediate!
Chiar dacă suntem pe un drum anevoios, presărat cu provocări, vom face tot posibilul să găsim soluții pentru cetățeni, fără a ne juca însă cu viitorul lor.
Îmi doresc din tot sufletul repararea unui sistem lovit de decizii proaste.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close