Politică

După ce a fost agresat de deputatul AUR Dan Tănase, deputatul USRPLUS Silviu Dehelean declară: „Nu democrația este amenințată de AUR, ci chiar civilizația și bunul simț”

Ieri, 24 martie 2021 camera deputaților a votat pentru desființarea secției speciale. Acest aspect nu a fost pe placul celor de la AUR și PSD, iar unii au trecut și la violențe, așa cum este cazul deputatului AUR, Dan Tănase care l-a agresat pe deputatul USRPLUS Silviu Dehelean. De asemenea, trebuie precizat că mojicia și grosolănia lui Dan Tănase demonstrează gradul său de incultură și de educație elementară. Dan Tănase i s-a adresat lui Silviu Dehelean cu „epitetele” „Gunoiule și Păduche”. Dan Tănase a folosit și alte expresii care nu pot fi redate. Dar pe acest subiect vă expunem ultima postare a lui Silviu Dehelean:

„În ultimii 4 ani, în Parlament, ne-am luptat cu infractorii Liviu Dragnea și gașca lui și credeam că le-am văzut pe toate. Însă astăzi un partid extremist, venit din negura istoriei, a dovedit un comportament care ne amintește de naziști.

Am fost astăzi agresat și înjurat de un deputat AUR, Dan Tănasă, chiar pe holurile Parlamentului. Motivul? Am reușit să desființăm Secția Specială, ceea ce nu le convine celor de la AUR și PSD.

Din păcate, o mână de indivizi, unii dintre ei infractori, așa cum este cazul deputatului de Bihor, au speculat criza COVID, au călcat pe cadavre și au intrat în Parlament. Nu democrația este amenințată de AUR, ci chiar civilizația și bunul simț.

Avem și o atenționare pentru viitor: extremiștii trebuie izolați, nu să li se dea tribună pentru a-și expune mesajele.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close