Politică

Dragi români, Clotilde Armand are urgentă nevoie de ajutorul nostru – Consilierii PSD și PNL de la primăria sector 1 s-au unit pentru a fura împreună

Cei care sprijiniți lupta onestă a lui Clotilde Armand cu corupția din sectorul 1, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Consilierii PSD și PNL de la primăria sectorului 1 s-au aliat pentru a comite acte de corupție, cu care îi sfidează pe românii plătitori de taxe și impozite. Borfășia celor de la PSD și PNL va ajunge în fața anchetatorilor pentru că, Clotilde Armand este onestă și luptă pentru români. În continuare vă expunem ultima postare a lui Clotilde Armand:

„Frăția în ilegalitate este transpartinică la Sectorul 1. PNL a votat la fel ca PSD și au apărat, din nou, compania de salubritate Romprest pentru că a emis facturi nelegale. Ireal, nu? Vrei să pui în aplicare legea dar PNL și PSD nu te lasă. În ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 de astăzi trebuiau votate măsurile luate de ANRSC și Curtea de Conturi a României în urma controlului lor, măsuri de recuperare a datoriilor pe care această companie le are față de autoritatea locală și de exercitare a dreptului la controlul tarifului companiei. Practic acești consilieri PNL și PSD au devenit complici la deturnarea fondurilor publice. Iar eu voi depune o plângere penală împotriva tuturor consilierilor care refuză să respectăm legea. Să plătească din buzunarele domniilor lor, nu din banii cetățenilor. Voi reveni cu aceste proiecte pe ordinea de zi până când toți acești oameni pricep că ”unde-i lege nu-i tocmeală”, până când vor pricepe că nu te joci cu banii cetățenilor cum doresc unele grupuri de interese.

PS: Așa se explică de ce liderii PNL se rugau de mine înainte de ședință să scot de pe ordinea de zi aceste 2 proiecte.”

Articole similare

2 comentarii

  1. Aha imediat, am votat o pe, Clatita,, și mi-am luat teapa. Când o plăti bursele copiilor alea care sa pozat și lăudat acum 1 luna atunci sa ma caute pentru ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close