Politică

Două personaje toxice pentru democrație Diana Șoșoacă și Mircea Dogaru, organizează pe 20 martie miting împotriva guvernului

Cei care sunteți împotriva mitingului organizat de Diana Șoșoacă, sprijinit de Mircea Dogaru, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Invitată la antena3, la emisiunea subiectiv a lui Răzvan Dumitrescu,  luni 15 martie, Diana Șoșoacă a deviat de la subiectul emisiunii și a anunțat că, Sâmbătă 20 martie organizează cel mai mare miting anti mască și împotriva tuturor restricțiilor. Diana Șoșoacă  cei de la AUR și Neamul Românesc vor să inoculeze ideea în rândul maselor că, restricțiile sunt impuse de guvern împotriva poporului, încercând în acest mod să câștige capital electoral. La mitingul anunțat de Diana Șoșoacă, va participa și un alt personaj periculos pentru democrația din România – Mircea Dogaru. Informația am primit-o pe surse, iar sursa noastră ne-a informat că, lui Mircea Dogaru i se vor alătura și alți reprezentanți de vază ai ciumei roșii. De fapt, Mircea Dogaru a declarat pentru România Tv că, va declanșa un protest maraton în Piața Universității împotriva guvernului Cîțu. Reamintim pentru cine nu știe că, Mircea Dogaru este Președintele asociației cadrelor militare aflate la pensie și în retragere.

Concluzie Finală: Reformele promovate de guvernul Cîțu și implementarea acestora într-un ritm accelerat reprezintă lovitura de grație pe care o poate primi CIUMA ROȘIE. Desigur acest aspect deranjează și cu siguranță asaltul CIUMEI ROȘII și a BURGHEZEIE BUGETARE va continua. Important este că, membrii guvernului și membrii coaliției să aibă tăria de ai ignora pe cei care timp de aproape un sfert de veac au jefuit România, aducând-o aproape în pragul falimentului.

Articole similare

Un comentariu

  1. Nu se lasă falșii patrioți de la amuțit prostimea. Madam Șoșo, ai bărbat acasă, poate vrea și el o duminică lângă nevestica lui. Se vede că va iubiți, matale la “lupta” în piață, el… cine știe pe unde…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close