Politică

Diana Șoșoacă și cei de la AUR un pericol pentru democrația din România

Diana Șoșoacă, senator independent actualmente și cei de la AUR îndeamnă populația la nesupunere civica și la nerespectarea măsurilor legislativ-sanitare survenite ca urmare a pandemiei care a pus stăpânire pe întreg mapamondul. Diana Șoșoacă și cei de la AUR vor să inoculeze ideea în rândul maselor că, restricțiile sunt impuse de guvern și sunt îndreptate împotriva populației. Acest aspect este unul fals, întrucât măsurile stabilite de guvern sunt legiferate datorită recomandărilor impuse de specialiștii care gestionează pandemia. Restricțiile din România sunt mult mai blânde decât în țări precum Irlanda, unde populația nu are dreptul să iasă din casă, decât pentru strictul necesar. Restricții dure au impus și alte state, și toate aceste măsuri au fost luate nu împotriva populației, ci pentru binele populației. În aceste condiții, considerăm că, atitudinea Dianei Șoșoacă și a celor de la AUR este una periculoasă și constituie un atentat pentru sănătatea poporului român. Comportamentul Dianei Șoșoacă și a celor de la AUR este unul foarte periculos, întrucât Diana Șoșoacă urmărește să ajungă președintele României, iar cei de la AUR doresc demiterea domnului Klaus Iohannis și alegeri anticipate pe care speră să le câștige detașat. Despre demiterea domnului Klaus Iohannis, George Simion (Președinte AUR) a făcut declarații în mai multe rânduri. Nu ne interesează obiectivele politice ale celor de la AUR și ale Dianei Șoșoacă pentru că, sunt hazardate și nerealiste. Ce putem spune este faptul că, Diana Șoșoacă are un comportament de mahalagioaică lipsită de rușine și bun simț, iar cei de la AUR au o atitudine care depășește conduita democratică a unui partid de secol 21. În aceste condiții, considerăm că, a sosit momentul să luăm atitudine civică împotriva comportamentului nesimțit al Dianei Șoșoacă și a celor de la AUR. Este evident că, atât Diana Șoșoacă cât și cei de la AUR urmăresc să câștige capital politic de pe urma pandemiei, dar sperăm ca acest coșmar să se sfârșească cât mai curând și visurile de ASCENSIUNE ale Dianei Șoșoacă și ale celor de la AUR să se năruie precum un castel de nisip. Toți cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!

Articole similare

3 comentarii

 1. Să faci un om care cunoaște legile garantwte și de constituție că este nesimțit presupune o nesimțire și mai mare!
  Nesimtii sunt cei care după 31 treizeci și unu de ani continua raptul economic supraîndatorând România și blocându-i posibilitățile de supraviețuire !
  Cum este posibil ca datoria externă a României să echivakeze cu 45% din PIB_ul pe anul 2020 si tu , premier … să continui împrumutul extern in paralel blocând singura industrie care mai functiona cat de cât , HORECA ?
  IN 1990 ERAM PE 0 ZERO ! Marele rechin PSDNL continua să viruseze acest popor și o face pandemic in forma cronică…
  Cine este marele nesimțit și cine ii pună picioarele slugarnic?
  In mod vădit niște antiromâni!

  1. Ai dreptate, s-o faci pe Sosoaica nesimtita e aiurea . A o considera dementa si vulgara e altveva. Din pacate asta implica si ca cei care nu -i vad dementa sufera ei insisi de aceeasi boala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close