Politică

Diana Șoșoacă în înțelegere cu cei de la AUR, vor să-l demită pe Klaus Iohannis pentru că se vrea „Președinta a României”

Pe surse am aflat că, excluderea din AUR a Dianei Șoșoacă s-a făcut cu acordul și în înțelegere cu aceasta. „Această mișcare” face parte dintr-un plan strategic a celor de la AUR, care prevede ca Diana Șoșoaca să apară în ochii opiniei publice ca, „victimă” a propriului partid și luptătoare solitară împotriva „tuturor abuzurilor”. De fapt, lupta Dianei Șoșoacă reprezintă demagogii ieftine și goale specifice partidelor extremiste care s-au „preumblat pe culoarele istoriei în anii 30”, în Italia lui Bennito Musollini și în Germania lui Adolf Hitler. Lozinca folosită de cei de la AUR „Toți sunt cei răi și doar noi suntem buni și deținem adevărul suprem”, reprezintă noțiune specifică dictaturilor periculoase. Cotidianul Național Gazeta Civica dezaprobă comportamentul extremist promovat de cei de la AUR și a Dianei Șoșoacă. Preferăm să transpunem în practică „ideologia” fostului lider PNȚCD, Ion Rațiu care a spus: „Libertatea mea se termină acolo unde începe libertatea ta”. Toți cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm să distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Un comentariu

  1. Ma gandesc ca poate ar fi mai bine , sa nu mai faceti atata ,publicitate acestei individe bolnava de putere politica ,,
    In rest apreciez articolul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close