Politică

Dezvăluirile incredibile ale lui Codrin Ștefănescu despre PSD

Cei care citiți acest articol și nu sunteți de acord nici cu Codrin Ștefănescu, nici cu PSD, vă rugăm Distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Codrin Ștefănescu a fost secretar general al PSD, iar acum se zbate într-un total anonimat și îl așteaptă pe Liviu Dragnea să iasă din pușcărie pentru a porni o, ofensivă revanșardă împotriva actualilor PSD-iști și a tuturor celor care l-au trădat pe fostul lider PSD. Felul în care sunt catalogați cei de la PSD de către Codrin Ștefănescu este incredibil. Despre toate acestea, aflați în ultima declarație de presă susținută de Codrin Ștefănescu pe care o redăm în continuare:

„Dragā, Marcel! Lasā naibii “riposta” și “ ofensiva” noului PSD împotriva lui Klaus! Sunteți de râsul lumii, al celor care ne-au votat și susținut! Vouā vā tremurā nădragii sā luați poziție publicā vis-a-vis de abuzurile la care este supus Liviu Dragnea! Omul care v-a creat din nimic, care v-a promovat in Parlament sau Guvern, care v-a făcut prim miniștri, viceprim-miniștri, senatori și deputați! Liderul vostru cu care mergeați la pescuit, cāruia ii datorați cariera politicā, funcțiile, aerul pe care îl respirați! Tu, Grindeanu, Stanescu și Dâncu nu sunteți decât niște slugi ai unui sistem care, prin voi, a acaparat întregul PSD! Sunteți academistii securici și trădătorii de ieri, slugile perfecte de azi! Fārā coloanā vertebralā, fārā onoare, lipsiți de curajul elementar! Cum sā vā luptați voi cu tigrii, când v-ați trādat propriul lider? Și propriul electorat? Voi sunteți tot ceea ce votanții noștri detestā! Adicā un fel de USR 2! Punct.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close