Politică

Dezvăluiri incredibile ale lui Clotilde Armand despre un borfaș politic

Clotilde Armand condamnă în mod ferm alianța dintre PNL și PSD, și spune că actualul șef al clasei politice corupte este Klaus Iohannis, care a provocat această criză politică pentru controlul justiției. Despre aceasta și despre alte borfășii PNL-ist-PSD-iste, în ultima declarație de presă a lui Clotilde Armand pe care o redăm în continuare: 

„”Nu predați țara în brațele PSD. Sper că întâlnirile de la GRIVCO să fie doar o tristă amintire pentru democrația românească” – asta îi transmiteam d-lui Președinte al României la începutul lunii septembrie după ce a dat ordin d-lui Cîțu să fie demis ministrul Justiției. Astăzi dl. Președinte a făcut totul pe dos.

Iată cum trista amintire de la GRIVCO a devenit, din nou, actualitate. Iată cum dl. Iohannis a oficializat de la Bruxelles alianța cu PSD și induce ideea că USR e de vină pentru tot ce-i rău în țara asta. Manipulare crasă. De parcă noi nu aveam altceva mai bun de făcut în cariera noastră în ultimii ani departe de politica lor și trebuie acum să mimăm reformele pentru că așa vor domnii din PNL, de parcă tot noi am condus zeci de ani de zile țara în sitemul acesta putred și bolșevic. Iată cum ceea ce se întâmplă de un an de zile în Consiliul Local al Sectorului 1 este replicat la nivel de politică de stat. Cu binecuvântarea șefului statului. 31 de ani spulberați de hidra fesenistă și milioane de cetățeni umiliți de toxicitatea acesteia manifestată în toate formele ei. 31 de ani în care “noua” alianța PNL PSD n-a fost în stare să construiască spitale, să deschidă școli noi sau să asfalteze niște străzi amărâte în cel mai bogat sector din Capitală. 31 de ani în care au alungat milioane de români din țară.
În fața acestui sistem (protejat astăzi de președintele țării) unii din noi ne-am pus de-a curmezișul. Cu orice risc. Nu suntem mulți. Dar vom continua să luptăm și să-l schimbăm. Până la capăt.

Așadar, USL și-a ales astăzi un nou președinte: premierul de la GRIVCO. Miza reală fiind controlul Justiției. „Nu avem toată puterea până nu luăm și Justiția” – Dan Voiculescu – 25 iunie 2012.”

Vă rugăm distribuiți. Vă mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close