Politică

Deși vrea să-și ascundă urmele, vă dezvăluim în premieră trecutul lui Iohannis

În perioada de 14 ani cât a fost primar al Sibiului, Klaus Iohannis s-a comportat ca un dictator și nimeni nu îndrăznea să îl contrazică cu absolut nimic. Toate acestea s-au întâmplat datorită faptului că, Klaus Iohannis și forumul german câștigau alegerile în Sibiu cu scoruri zdrobitoare cuprinse între 67 și 88%. Aceleași procente le-au obținut și consilierii locali aleși din partea forumului german. Consilierii locali ai forumului german ascultau orbește de ordinele lui Iohannis și nu îndrăzneau să ridice capul împotriva primarului Iohannis. Practic tot ce propunea Iohannis, consilierii aprobau. Despre opoziție nu a putut fi vorba, în condițiile în care forumul german deținea o majoritate zdrobitoare.

Același model a vrut Iohannis să-l impună și la nivel național. Până acum nu i-a reușit, dar Iohannis se folosește de Cîțu pentru o reușită similară celei de la Sibiu, din perioada când era primar. Pentru ai reuși manevra se folosește de Cîțu, căruia ia dat ordin să facă alianță cu PSD-ul.

Ce nu realizează Iohannis, este faptul că cei de la PSD nu sunt o masă de manevră așa cum erau consilierii locali din perioada când Iohannis era primar. Cu această ocazie, Iohannis va cunoaște că și TRĂDĂTORII, LAȘI pot fi trădați.

Astăzi (4 noiembrie 2021), Iohannis nu a nominalizat un premier care să formeze o majoritate în vederea investirii unui guvern. Iohannis a afirmat că lasă partidele să se înțeleagă în vederea unei majorități. De fapt, dânsul știe că majoritatea se va forma între PNL-PSD și UDMR, așa cum ia dat ordin lui Florin Cîțu și cum s-a înțeles pe ascuns cu Marcel Ciolacu. De fapt acum, Iohannis face „O crimă” cu mâna slugoiului Cîțu. Pentru că dezaprobăm un astfel de comportament, îi transmitem lui IOHANNIS cu repetiție: SĂ-ȚI FIE RUȘINE TRĂDĂTOR LAȘ ȘI NESIMȚIT. Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close