Politică

Deși mulți au uitat ce zi importantă este astăzi pentru români, nu același lucru se poate spune și despre Dan Barna

Dan Barna este cu adevărat interesat de frații noștri de peste Prut. Din poziția de vicepremier, Dan Barna ne anunță că astăzi a continuat seria donațiilor de vaccin pentru frații de peste Prut. Dar în același timp, Dan Barna le readuce aminte românilor că acum 103 ani a avut loc unirea Basarabiei cu patria mamă România. Despre toate acestea ne spune Dan Barna în ultima postare pe care o redăm în continuare:

 

„Azi, la 103 ani de la unirea din 1918 a Basarabiei cu România, la Chișinău ajung încă 50 400 de doze de vaccin, parte din donația făcută de Guvernul României.

Pentru unii poate e prea mult, pentru alții e prea puțin, dar pentru cetățenii din stânga Prutului înseamnă acces la vaccinul greu accesibil.

Îmi pare rău să văd atât de multă instabilitate politică la Chișinău, în ciuda faptului că au cel mai pro-european președinte din istorie. Cred că stabilizarea situației politice de acolo poate fi făcută doar de cetățeni, prin alegeri anticipate.

La cei 103 de la Unirea Basrabiei cu România, aș vrea să văd politicieni responsabili în fruntea Guvernului de la Chișinău, susținuți de o majoritate pro-europeană, care vor apropia Republica Moldova de Uniunea Europeană și România.

La mulți ani!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close