Politică

Deputata PNL, Violeta Alexandru – Atac devastator asupra lui Florin Cîțu

Florin Cîțu este descris ca fiind un om lipsit de caracter, fără verticalitate și care poate fi caracterizat, ca fiind un laș lipsit de orice scrupule. Cam în acest mod este caracterizat Florin Cîțu de, Violeta Alexandru în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare: Precizăm că, Violeta Alexandru este membru PNL, deputat și face parte din comisia de muncă a parlamentului.  

„Ce-o fi așa greu la bărbații cărora le plac funcțiile să își asume? Poate nu își dau seama dar când împingi lucrurile într-o direcție, există consecințe. Asumare se face și la bine dar mai ales când este dificil, incomod. Am văzut-o și în campania noastră internă. Avem în PNL bărbați care sunt maeștri în fuga de răspundere. Îți dau, în funcție de evoluția lucrurilor și de avantajul pe care îl au, ce răspuns vrei. Nu cred că își dau seama că așa cum se comportă ajung, de fapt, să fie folosiți, nu respectați. Întotdeauna asumarea este mai grea dar mai sănătoasă.

Florin, PNL – al cărui președinte ești – a ajuns să ceară susținerea PSD în parlament. 3 luni, 6 luni, 3 ani – cât o fi, dar aici suntem. Vei rămâne în istorie ca Președintele PNL care – după alegerile în care ai spus că PSD este cel mai mare dușman al țării și al PNL – a dus sau a girat ca partidul să ajungă fix la cheremul PSD. Că nu se poate altfel, dacă vrei să treacă guvernul, după ce ai dat cu bâta în USR. Începusei de la București – se vedea pentru cine a dorit să vadă. Spre deosebire de orice alt moment din trecut, acum chiar aveam alternativa alianței cu USR; aveam opțiune politică. Ai distrus-o.
Ce atitudine de om asumat este aceasta în care te scuzi că nu vrea Ciolacu să te vadă și, ca atare, tu nu ai nicio legătură cu ceea ce se discută acum la nivel politic? Te faci de râs. Cine te crede? De ce mai ești președinte de partid?

Puțin mai mult curaj, domnilor! Oamenii nu urmează “lideri” fricoși, preocupați în exces de propria imagine. Îi preferă pe cei cu ale căror decizii nu sunt întotdeauna de acord dar despre care știu că sunt, în orice situație, oameni asumați.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close