Politică

Demascăm ticăloșia de la IPJ Bacău cu argument

Șefii de la IPJ Bacău, care au o vină cel puțin morală pentru că, două suflete nevinovate au fost ucise, au două variante după acest tragic eveniment:

  • Să intre șefi la un alt departament (vechea rotație a cadrelor, specifică sistemului comunist).
  • Sau să se pensioneze.

Cele două variante, dar și despre perversitatea legilor care îi apără pe acești indivizi, nu sunt afirmațiile noastre, ci aparțin doamnei Raluca Prună, a cărei postare pe această speță o expunem în continuare:

 

 

„Tot despre ministerul de interne acum ca puroiul ne-a explodat in fata. Fostii șefi ai IPJ Bacău nu își pierd nicio functie, isi pierd numai tarlaua de la Bacău. Vor fi puși șefi din nou, pe alta tarla. De ce? Ca așa prevede legislația in România – dacă ai fost șef o data in vreo structura de la ministerul de interne, ești șef pe viața. Și mai prevede legislația asta strâmba ca dacă nu ti se oferă o functie similară poți pleca la pensie anticipat. Eu cred ca cel mai probabil șefii de la Bacău se vor pensiona. Case closed.

Uite alta idee: poate se uita rapid ministrul de interne pe aberația asta de cadru legislativ. Ca dreptul la functie pe viața, chiar dacă ești idiot, ticălos sau incapabil, nu e garantat constituțional nici in România țara tuturor miracolelor. Este numai un drept câștigat prin presiuni sindicale și lobby fără rusine. Nu e poliția de vina, e clasa politica de vina ca a permis sa se ajungă aici, sa se creeze caste in politie complet intangibile cât privește funcția.

 

Distribuie”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close