Politică

Demagogiile debitate de Victor Ponta

Cei care veți citi acest articol și veți constata că, Victor Ponta minte cu nerușinare, vă rugăm să distribuiți. Vă Mulțumim!

Pe vremea când era prim-ministru, Victor Ponta le-a făcut un cadou de 600 milioane dolari celor de la KAY MUNAI GAS, bani care nu erau moștenire de la tacsu și de la măsa, ci erau proprietatea poporului român. Actualmente, îi acuză pe cei de la USRPLUS că, nu finanțează mănăstirile de la Sfântul munte Athos. Din câte ne-am informat, aceste minciuni debitate de Victor Ponta sunt demagogii mincinoase, și iată de ce:

  • Ministerul culturi și cultelor nu aparține USR-ului, ci PNL-ului, iar ministrul este Bogdan Gheorghiu.
  • Eventualele fonduri care pot fi virate către mănăstirile din Sfântul munte Athos, pot fi virate de către ministerul culturi și cultelor.
  • Pentru a face acest virament, ministrul trebuie să aibă la capitolul cheltuieli, prinsă suma ce va fi virată.
  • De asemenea trebuie consemnat faptul că, Florin Cîțu a alocat fonduri reduse fiecărui minister, solicitându-le miniștrilor reforme și cheltuirea judicioasă a fiecărui bănuț.

MINCIUNILE LUI VICTOR PONTA  SE ÎNTORC ÎMPOTRIVA ACESTUIA CA UN BUMERANG

Pe vremea când era prim-ministru, Victor Ponta i-a mințit și pe creștinii ortodocși și pe musulmani. Pentru creștinii ortodocși nu a alocat fonduri pentru Catedrala Mântuiri Neamului. Pe musulmani i-a mințit că, îi sprijină să construiească în București cea mai mare moschee din Europa. Crezând că, românii au uitat aceste aspecte, îi acuză pe cei de la USRPLUS că nu finanțează mănăstirile de pe Sfântul munte Athos, deși așa cum mai sus am arătat, această sarcină revine ministrului PNL, al culturii și cultelor, Bogdan Gheorghiu. Înainte de a citi postare lui Victor Ponta pe această speță, avem două întrebări pentru acesta:

  • Câți bani a virat pentru Sfântul munte Athos în vremea cât a fost prim-ministru?
  • Dacă vreodată ca persoană fizică a făcut vreo donație pentru Sfântul munte Athos sau pentru vreo altă biserică?

Înainte de a primi răspunsul de la Victor Ponta vă spunem noi că, acest individ nu a donat niciodată nimic, întrucât singura lui religie este BANUL. În continuare vă expunem postarea lui Victor Ponta pe această speță:

„NU calugarii – ci PROSTIA si IGNORANTA unor reprezentanti ai USR !

Manastirile de pe Sfantul Munte Athos sunt sprijinite de credinciosi si de statele ortodoxe care au asezaminte si calugari / dincolo de credinta , este vorba despre traditii, cultura, educatie religioasa / costurile sunt oricum absolut infime raportat la alte cheltuieli publice .

Cei de la USR considera ca tot ceea ce are legatura cu traditiile , religia, valorile istorice ale Romaniei si romanilor trebuie distrus – iar in loc trebuie pus “OMUL NOU” – de data aceasta “omul nou userist” ( in anii 50 era “omul nou comunist” – in fond acelasi lucru)!

Comunistii nu au reusit in 1950 sa distruga tot ce era romanesc – sa speram ca nu reusesc nici useristii in 2021”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close