Politică

DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Marius Horia Țuţuianu (Grupul parlamentar al PSD) România este condusă la această oră de un guvern criminal care nu a înţeles că este responsabil pentru vieţile românilor.

România este condusă la această oră de un guvern criminal care nu a înţeles că este responsabil pentru vieţile românilor.

 

 

Astăzi, la Constanţa, 7 oameni au plătit cu viaţa pentru incompetenţa unora care nu şi-au făcut treaba, pentru subfinanţarea crasă din sănătate, pentru lipsa totală de interes pentru români.Pe 29 ianuarie, după incendiul de la Matei Balş, Cîţu cerea oamenilor săi să iasă din birouri şi să-şi facă treaba, că e nevoie de investiţii.Au trecut de atunci opt luni. Au mai izbucnit 4 incendii între timp, cele mai multe cu victime. N-au învăţat nimic în tot acest timp, singura preocupare fiind rezolvarea problemelor de partid.Au avut la dispoziţie câteva luni bune pentru a pregăti unităţile medicale pentru valul 4.Era previzibil numărul mare de pacienţi.N-au făcut nimic şi din nou mor oameni.12 incendii şi zeci de decese.Vă e de ajuns? Tot nu pricepeţi că vieţile oamenilor depind de deciziile voastre?Cât despre tandemul Chiţac – Lupu de la Constanţa, aşteptăm demisiile celor doi domni pentru că, prin nefinanţarea sistemului de sănătate local şi judeţean, au demonstrat că nu le pasă o clipă de viaţa constănţenilor.Acestea sunt efectele.Primarul Constanţei este responsabil pentru tragedia de astăzi, sper să conştientizeze acest lucru.Condoleanţe familiilor îndurerate!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close