Politică

Declarație de presă primită de la domnul deputat Gheorghe Șimon (Grupul parlamentar al PSD) „Actualul Parlament nu mai răspunde voinţei populare”

„Au trecut abia patru luni de la alegerile parlamentare, dar actualul Guvern, format în jurul partidelor de dreapta, demonstrează că nu are nimic de-a face cu voinţa populară, că dorinţa românilor care au participat la vot nu mai contează.

 

 

PSD nu va susţine din Parlament niciun guvern minoritar PNL-UDMR şi nici unul format în jurul USR PLUS. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel. PSD nu va susţine niciun guvern condus de PNL sau de USR+. Iohannis şi cele trei partide care au pierdut alegerile sunt responsabile de criza pe care au creat-o”, spune Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureş.Potrivit declaraţiilor lui Șimon, preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să medieze o înţelegere între partidele aflate la putere şi PSD, câştigătorul „de facto” al alegerilor din decembrie 2020, pentru că la Sănătate, un domeniu esenţial pentru români în această perioadă, ar trebui numită o persoană competentă, stabilă şi capabilă să facă faţă provocărilor prin care trece întreaga omenire.„PSD nu se va amesteca în acest circ penibil, pentru că, aşa cum spune un proverb românesc, «dacă te amesteci cu tărâţele, te mănâncă porcii». Iohannis ar fi trebui să ţină cont de faptul că PSD a câştigat alegerile şi să accepte propunerea PSD de premier în persoana doctorului Alexandru Rafila, care era cea mai potrivită pentru actualul context în care se află România. Dacă Iohannis nu e în stare să îşi facă treaba de mediator, singura soluţie este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinţei populare, aşa cum spunea chiar Iohannis anul trecut, iar românii s-au lămurit cât de nocive sunt PNL şi USR+ pentru întreaga societate”, a mai spus deputatul Gheorghe Șimon.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close