Politică

Declarația de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis, la finalul vizitei la primul centru de vaccinare drive-through din București

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut joi, 29 aprilie 2021, o declarație de presă la finalul vizitei la primul centru de vaccinare drive-through din București.

Vă prezentăm în continuare transcrierea declarației de presă:

Bună ziua!

Am vizitat primul centru de vaccinare drive-through din București, care deja putem să spunem că este un succes. De azi dimineață, știți că bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare. Este foarte îmbucurător. Acest tip de centru de vaccinare este un succes și vor apărea tot mai multe centre de acest tip.

Este foarte important de știut că la aceste centre se poate prezenta oricine dorește, care este rezident la noi, deci, evident, românii, dar și cei care au reședința în România, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul șederii în România, pot pur și simplu să vină să se vaccineze.

Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se și întâmplă. Vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie și îi încurajez pe toți românii să se vaccineze. Suntem într-o nouă fază a campaniei, în care, practic, nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație. Se poate merge la vaccinare pur și simplu, cum se întâmplă la acest centru drive-through.

Sunt convins că și în București, și în țară se vor organiza noi și noi evenimente de vaccinare drive-through, maratoane de vaccinare și așa mai departe. Dar, evident, este important să înțelegem cu toții că este nevoie de această vaccinare.

Eu vă doresc tuturor multă sănătate și Sărbători fericite!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close