Politică

De necrezut: Deși se declară împotriva pandemiei, Diana Șoșoacă își dorește ca restricțiile să fie menținute și extinse pentru români

În toate ieșirile publice, Diana Șoșoacă neagă sau minimalizează existența și/sau efectele produse de COVID19. Am încercat să deslușim de ce procedează Diana Șoșocă așa. În primă fază „un ochi neavizat” este tentat să creadă că, Diana Șoșoacă își dorește mai multă libertate pentru români, întrucât restricțiile impuse de autorități și vaccinarea nu-și au rostul. De fapt, Diana Șoșoacă își dorește contrariul pentru a câștiga capital politic. Cum se explică toată povestea? Inducând în rândul maselor ideea că, virusul nu reprezintă un real pericol și deci nu trebuie să ne protejăm și nici să ne vaccinăm, Diana Șoșoacă își dorește ca, restricțiile să fie menținute pentru mai mult timp, perioadă în care dânsa să-și facă o perpetuă campanie electorală și să câștige capital electoral. În acest sens este relevant să observăm că Diana Șoșoacă vrea să inoculeze în rândul maselor ideea că, restricțiile sunt impuse de coaliția de guvernare împotriva poporului și nu pentru binele poporului. Tot în acest sens observăm că, Diana Șoșoacă vrea să inducă în rândul maselor ideea că, restricțiile datorate pandemiei sunt impuse doar de către guvernul Cîțu și că în celelalte țări aceste restricții nu există sau sunt minime. Desigur toate aceste acțiuni ale Dianei Șoșoacă sunt demagogii nesimțite și au doar un singur scop:

  • Câștigarea de capital electoral prin orice mijloace.   
  • De fapt dacă este să privim mai atent acțiunile Dianei Șoșoacă care se pretinde mare patriot nu sunt îndreptate pentru binele românilor, ci împotriva lor.

Toate aceste „acțiuni” ale Dianei Șoșoacă, care nu sunt altceva decât PURĂ CAMPANIE ELECTORALĂ, prind la cei cu educație puțină sau la cei care nu se informează sau, folosesc mijloace de informare gen, Antena3 sau RTV. Cum poți să minimalizezi efectele SARSCOV2, când până acum au murit peste 20.000 de români, iar la nivel mondial numărul celor care au murit de SARSCOV2 este de aproape 3 milioane. În aceste condiții ne întrebăm:

CE SE POATE FACE?

Accelerarea campaniei de vaccinare și imunizarea masivă a populației va avea ca drept efect ridicarea restricțiilor și întoarcerea la o viață normală. În acel moment, gogoșile răsuflate ale Dianei Șoșoacă nu vor mai prinde decât la un segment foarte redus din electorat. Din partea noastră o singură urare: „Dă doamne ca acel moment să vină cât mai repede”.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close