Politică

Daniel Savu beneficiar de pensie nesimțită, este vârful de lancie care îl atacă pe domnul Klaus Iohannis

Daniel Savu este un fost ofițer SRI și fost senator PSD de Ploiești. Deține o avere care îl scutește de grija zilei de mâine și este beneficiar de pensie specială. La adăpostul material și financiar consolidat, Daniel Savu este o prezență constantă la România Tv, de unde lansează atacuri împotriva domnului Iohannis, USRPLUS și PNL. Singurul său țel este acela de a susține interesele celor cu pensii speciale și a reprezentanților clasei politice, care timp de 30 de ani au ținut România în sărăcie și subdezvoltare. Mai nou, le plânge de milă copiilor, dar nu spune că dacă, toți cei care primesc pensii speciale precum dânsul, și ar primi doar ceea ce l-i se cuvine, adică pensie calculată pe principiul contributivității, s-ar putea dubla și alocațiile și s-ar putea majora pensiile românilor de rând cu 40%. În continuare vă expunem ultima postare a lui Daniel Savu, care nu face decât să îl citeze pe mentorul partidului sau de suflet PSD:

 

„Președintele #PSD Marcel Ciolacu: “Este revoltătoare ipocrizia președintelui Iohannis de a vorbi despre drepturile copiilor, când atât el, cât și Guvernul Său țin școlile închise, când peste 1 milion de copii nu au acces la educație, pentru că Guvernul Său nu a asigurat tabletele destinate tocmai copiilor nevoiași și când au făcut tot posibilul să blocheze dublarea alocațiilor.

Un președinte responsabil nu doar și-ar colora palatul în albastru, ci s-ar preocupa de implementarea Legii privind pachetul minim de servicii pentru copii și familiile acestora, lege elaborată în parteneriat cu UNICEF România și votată în unanimitate în Parlament.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close