Politică

Dan Barna ne spune cum el și cei de la USRPLUS au susținut un om onest – Claudiu Năsui

Cei care susțineți munca onestă a lui Claudiu Năsui și a celor de la USRPLUS, Distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Ca să se afle în treabă, cei de la PSD au depus moțiune simplă împotriva ministrului economiei, Claudiu Năsui. PSD-iștii au depus o moțiune pe care nu au putut să o susțină cu argumente logice. De fapt, activitatea PSD-iștilor în parlament este una anostă și împreună cu cei de la AUR, din plictiseală sau de supărare că, nu mai pot împărți „cașcavalul național”, se țin de „glumițe” și de „prostioare ieftine”. Pe această speță vă expunem ultima postare a lui Dan Barna:

Am fost în Senat alături de colegul meu

Claudiu Nasui

care a răspuns acuzațiilor absurde venite din partea PSD. Un PSD tot mai disperat după ce a fost decuplat de la conducta cu bani publici.

Claudiu a demontat calm și elegant fiecare dintre acuzații.

Le-a amintit apoi ce dezastru au lăsat în urmă și cum se opun cu îndârjire oricărei reforme în beneficiul oamenilor și economiei românești.

Și a mai făcut ceva. Le-a pus pesediștilor în față o oglindă în care ei refuză să privească de 30 de ani încoace. Aceea a relațiilor pe care acest partid le are cu fosta securitate.

Concret, azi, Claudiu a depus la Parlament un proiect de lege privind înființarea unui registru al lucrătorilor securității și legăturilor de rudenie ale persoanelor care ocupă demnități și funcții publice. Cu ajutorul CNSAS vom putea vedea aceste legături până la gradul III.

E un proiect pe care îl susțin fără rezerve.

Pesediști, votați?

Aveți curaj să vă uitați în oglindă?”

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close