Politică

Dan Barna hotărât să închidă gura BURGHEZIEI BUGETARE și CIUMEI ROȘII

Elementele retrograd-conservatoare din politica româneasca au frânat ascensiunea politică a lui Dan Barna, căruia în mod pervers și mișelesc i-au atribuit fapte pe care nu le-a săvârșit. Acest lucru s-a întâmplat în campania electorală de la prezidențialele din 2019 și au avut ca efect pierderea cursei către turul 2 de către Dan Barna. Actualmente, atacul mârșav de la prezidențialele din 2019 împotriva lui Dan Barna va fi stopat definitiv, întrucât omul chiar este nevinovat. Avem certitudine că, procurori vor clasa dosarul din lipse de probe, așa cum altă echipă de procurori a procedat similar pe aceeași speță în 2015. Despre aceste aspecte, citiți în ultima postare a lui Dan Barna pe care o redăm în continuare:

„Am spus în numeroase interviuri că sunt complet disponibil și vreau să clarific orice chestiune legată de activitatea antreprenorială pe care am desfășurat-o înainte de a intra în politică.

În aceste zile solicitarea mea a dat roade și am primit o invitație de la DLAF pentru, și citez, “furnizarea informațiilor pe care le dețineți în legătură cu activitatea desfășurată în cadrul proiectului” aflat în verificare.

Era foarte bine dacă această invitație nu s-ar fi lăsat atât așteptată – am solicitat chiar eu acest lucru încă din campania de la prezidențiale din 2019, când s-au speculat din păcate enorm de multe neadevăruri în spațiul public.

Acum sper că odată cu această invitație, pe care o voi onora cu încredere, să se lămurească toate aspectele, iar verificarea începută în campania electorală să își încheie parcursul și să scurteze drumul adevărului către lumină. Adevărul, onestitatea și transparența au caracterizat întreaga mea carieră – în politică și înainte – iar prezența mea la DLAF este exact garanția că asta nu este un slogan, ci un crez.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close