Politică

Cu un venit lunar de 14.000 euro pe lună, Gabriela Crețu (Soția lui Dumitru Buzatu) le plânge de milă asistaților sociali

Gabriela Crețu ne reamintește că, ajutorul social acum 10 ani era de 28 de euro pe lună. Tot Gabriela Crețu este cea care ne spune că, astăzi ajutorul social este de 29 de euro pe lună. Într-adevăr, ajutorul unui asistat social reprezintă o bătaie de joc asupra demnității umane. Totuși ținem să-i amintim Gabrielei Crețu că, în ultimii 10 ani, partidul din care face parte (CIUMA ROSIE PSD) a fost la guvernare timp de 7 ani. PSD-ul are pretenția că este partid social democrat și deci, teoretic și practic ar trebui să se îngrijească pentru bunăstarea celor mulți și pentru diminuarea decalajului dintre săraci și bogați. Din ce știm, PSD-ul a reușit să creeze o pătură socială super bogată și care se bucură de tot felul de privilegii, care se numește simplu „Burghezia Bugetară”, categorie din care face parte Gabriela Crețu și soțul său Dumitru Buzatu. Ce știm cu certitudine este faptul că, Gabriela Crețu și cu soțul său Dumitru Buzatu încasează anual venituri de peste 10 miliarde de lei vechi, bani plătiți de cetățenii români prin impozite și taxe. La asemenea venituri considerăm că, postare Gabrielei Crețu prin care le plânge de milă asistaților sociali, reprezintă o nesimțire sfidătoare. Pe această speță, în continuare vă redăm postarea Gabrielei Crețu:

„A început criminalizarea asistaților social!? Nu e de mirare! A ajuns la putere aceeași grupare care, în 2010, mă facea să scriu amar ”capra la negru”, din care citez. Apropo, ce mai face cumpărătoarea frunzei de țară!? Nu a ajuns asistată social, nu!?

”Guvernul ştie bine cum se duc războaiele; se atacă întâi punctele slabe. A început lupta cu asistaţii social. În urma verificării minuţioase a dosarelor iniţiată de Ministerul Muncii şi prefecturi a ajuns la concluzia că era nejustificată acordarea ajutorului social pentru numeroase persoane. Unul, de exemplu, avea o capră. Asistatul – proprietar insistă să spună că animalul nu-i produce nici un venit pentru că nu poate vinde vreun litru de lapte întrucât capra este stearpă; dacă nu ar fi, cei cinci copii l-ar bea înainte de a fi fiert.

Îndârjirea reprezentanţilor autorităţii publice este însă mare şi, probabil, justificată. Chiar dacă nu aduce venituri, capra distruge bogăţia naţională şi este un pericol public. Aşa cum se ştie încă de la Ion Creangă, caprele sunt nişte animale ierbivore, obişnuite să se hrănească cu iarbă şi frunze; au o anume predilecţie pentru frunze. În România, nu o frunză autentică, ci doar imaginea unei frunze este evaluată la opt sute nouăzeci de mii de euro.

Închipuiți-vă ce pierdere suferă naţiunea română ca urmare a existenţei caprei care, pe lângă faptul că nu dă lapte, mai roade şi toate frunzele care-i ies în cale.

Cel mai mic lucru pe care guvernul poate să-l facă în aceste condiţii este să taie venitul minim garantat de 125 de RON (vreo 28 de euro) al proprietarului nesimţit pentru a putea recupera pierderea. Dacă reuşeşte să descopere 35 000 de titulari de VMG posesori de capră şi le taie venitul poate plăti chiar frunza de ţară! Oricum, ni s-a garantat că este originală…”

Post Scriptum

După zece ani, VMG a ajuns la 29 de euro pe lună…

Post Post Scriptum

Pentru cei foarte tineri amintesc contextul. Se muncea de zor la branduirea țării. Elena Udrea, ministră PDL, la acel moment, tocmai achiziționase o frunză (grafică computerizată) care se voia reprezentarea României în ochii străinătății. Cu modica sumă de 890 000 de euro.”

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close