Politică

Cu salarii ce depășesc 80.000 euro lunar, trei Ciocoi ai CIUMEI ROȘII umflă facturile românilor la curent și gaz

Conducerea ANRE are în componență trei ciocoi numiți în funcții pe criterii politice, după cum urmează: 
  • Președinte – Dumitru Chiriță din partea PSD 
  • Vicepreședinte – Zoltan Nagy Bege din partea UDMR
  • Vicepreședinte – Mircea Man din partea PNL

Acești trei Ciocoi au salarii după cum urmează: 

  1. Dumitru Chiriță – Președinte: 57.000 lei lunar, plus sporuri ce depășesc 25%, plus prime pe care și le atribuie de 6 ori pe an, a câte 80.000 lei an. 
  2. Vicepreședinte – Zoltan Nagy Bege: 50.000 lunar, plus sporuri ce depășesc 25% , plus 6 prime pe an, a câte 80.000 lei. 
  3. Vicepreședinte – Mircea Man: 50.000 lunar, plus sporuri ce depășesc 25%, plus 6 prime pe an, a câte 80.000 lei. 

Acești trei indivizi care au salarii nesimțite cu care îi sfidează pe românii de rând, deși au obligația de a ține sub control și de ai supraveghea pe operatorii din piața de distribuție a energiei electrice și a gazului nu fac nimic în acest sens pentru că pe dânșii îi interesează doar prosperitatea personală. Acești trei indivizi nici nu pot fi revocați din funcție, pentru că au mandate de câte 4 ani. USRPLUS a solicitat să se modifice legea și posturile de la ANRE să se ocupe prin concurs. De asemenea, USRPLUS a mai solicitata să se facă un audit asupra necesarului de posturi în această instituție, unde există multe posturi create artificial plătite cu salarii grase pentru clientela politică. Solicitarea celor de la USRPLUS este respinsă de către cei de la PNL și UDMR, care își doresc menținerea privilegiilor. Concluzionând putem spune că vechile partide politice (PSD-PNL-UDMR-ALDE-PROROMÂNIA-PMP, ETC) reprezintă o molimă asupra românilor. Reprezentanții acestor partide, deși ar trebui să facă politică în interesul cetățeanului, grija lor este să își atribuie salarii nesimțite, pensii speciale și alte privilegii pe care și le asigură din taxele și impozitele plătite de cetățenii români. Cei care apreciați lupta USRPLUS cu CIOCOII vechii clase politice, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close