Politică

Cu o avere ce depășește 5 milioane euro, Rovana Plumb reprezintă întruchiparea nesimțirii PSD-iste

Cei care reprezintă și promovează social democrația, în toate țările civilizate sunt oameni modești, cu o conduită morală ireproșabilă. În contrast cu acest aspect, cei care se pretind social-democrați în România dau dovadă de nesimțire crasă și de comportament sfidător față de poporul român. Un exemplu în acest sens îl reprezintă Rovana Plumb, actualmente europarlamentar. Rovana Plumb din postura de bugetar social-democrat, nesimțit deține următoarele:

 

  • O vilă în suprafața de 671 mp, construită pe un teren în suprafață de 1.898 mp pe care Rovana Plumb l-a cumpărat în comuna Pantelimon, încă din 2005. Această vilă a fost ridicată și finisată în perioada 2007-2008. Valoarea de piață a vilei și a terenului pe care a fost ridicată este estimată la peste 2 milioane de euro.
  • Rovana Plumb mai deține 2 apartamente de lux în București, în zone exclusiviste a căror valoare de piață este estimată la peste 1 milion de euro. În plus de aceasta, Rovana Plumb deține și o casă de vacanță în comuna Buciumeni din Dâmbovița. De asemenea Rovana Plumb mai deține o casă în Comarnic, pe care o folosește în escapadele pe care le face în Poiana Brașov. Lista „cumpărăturilor” făcute de Rovana Plumb include și „accesorii” pentru beizadeaua sa Răzvan pe care l-a „dotat” cu un bolid de peste 250.000 euro, ceasuri de firmă de zeci de mii de euro și bani de buzunar de câteva mii de euro pe zi. La cele prezentate mai trebuie adăugat bijuteriile, ceasurile de lux și conturile banacare.  În fața unei asemenea averi acumulate de un bugetar putem spune doar atât: RUȘINE PSD, RUȘINE ROVANA PLUMB. 

Articole similare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close