Politică

Criza politică a fost provocată din cauza lui Carmen Iohannis

Într-o intervenție avută la B1 tv, în ziua de 22 octombrie 2021, în cadrul emisiunii moderate de Nadia Ciurlin, sociologul Marius Pieleanu a afirmat că, criza politică a fost declanșată de Klaus Iohannis care nu a fost de acord, ca șefia parchetelor (Parchetul General, DIICOT și DNA) să fie preluate de concurenți selectați în urma unui concurs riguros așa cum la conceput și demarat Stelian Ion. Fostul ministru al justiției (Stelian Ion) invitat în cadrul aceleiași emisiuni a confirmat cele afirmate de Marius Pieleanu. Privite din această perspectivă, acțiunile lui Klaus Iohannis și a celor din PNL par foarte clare. Concret, Klaus și Carmen Iohannis trebuie să răspundă în fața anchetatorilor, de ce au încălcat legea și cum au reușit cu acte false și cu bani proveniți din corupție să achiziționeze 7 case. Klaus și Carmen Iohannis și-au dorit la șefia parchetelor procurori obedienți, care să le închidă dosarele celor 7 case, dosarele actelor de corupție și dosarele sumelor uriașe de bani proveniți din acte de corupție. Deci să ne înțelegem bine. Klaus Iohannis, pentru a-și apăra pielea sa și a soției sale, a declanșat o criză politică de proporții uriașe. În plus, Iohannis a făcut tot posibilul să-i vadă scoși de la guvernare pe cei de la USRPLUS pe care nu-i poate avea ca parteneri pentru furtul din banul public. Dacă la nivel național, Iohannis își poate „aranja ploile”, îl informăm că există și mecanisme internaționale de justiție în fața cărora va trebui să răspundă. Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

2 comentarii

  1. Iar casele……..daca nu au avut copii au putut achizitiona case mai multe……Plus ca nu au dat bani pe bauturi, tigari, chefuri…sunt cumpatati……

    1. Si eu am fost profesor de matematica si am facut meditatii, dar nu am reusit sa cumpar nici macar o casa in plus, in afara de cea in care stam. Ca sa cumpere 6-7 case trebuia sa faca meditatii cu toti elevii dintr-o clasa (25-30) in aceeasi sala, ca orele la scoala. Altfel nu ai cum sa aduni atatia bani. In plus e atat de comod incat nu cred sa fi facut nici el mai multe meditatii decat un om normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close