Politică

Cristian Bușoi, un Bolșevic care nu are nimic de-a face cu valorile liberale

Cristian Bușoi este un „șoarece de bibliotecă”, lingușitor și laș care își urmărește interesele meschine. Deși a lucrat doar în sistemul bugetar, Cristian Bușoi a acumulat o avere de peste 3 milioane euro.

Acest Bolșevic nu a produs nimic util pentru statul român și nici pentru cetățenii cărora le-a cerut votul. Cristian Bușoi nu are nimic comun cu liberalismul și nici cu valorile liberale, întrucât acest individ nu este atașat de nici-o ideologie. Singura sa ideologie este aceea de a acumula averi imense provenite din banii publici. Interesul lui Cristian Bușoi este acela de a obține posturi călduțe și bine plătite.

Actualmente, Cristian Bușoi este Europarlamentar, poziție în care s-a mai aflat de la aderarea României la UE.

Din poziția pe care o ocupă, Cristian Bușoi nu a prezentat niciodată un raport de activitate în semn de respect pentru cei care, prin votul lor l-au propulsat în funcția de Europarlamentar. Venitul lunar al lui Cristian Bușoi este aproximativ de 40.000 euro. În această sumă se regăsește indemnizația de Europarlamentar și celelalte cheltuieli aferente postului de Europarlamentar. Avem certitudinea că, indemnizația de 40.000 euro (adică 2 miliarde lei vechi), îl scutește pe Cristian Bușoi de grija zilei de mâine și îi îndepărtează grija față de cei mulți și săraci. Pentru că a susținut și susține acțiunile lui Klaus Iohannis și ale lui Florin Cîțu, și pentru aerele de Ciocoi lipsit de orice empatie, îi transmitem lui Cristian Bușoi că, detestăm comportamentul său și îi detestăm și pe cei pe care îi susține (Klaus Iohannis și echipa Cîțu). Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close