Politică

Cosmin Gușă „analistul politic” care pe „spinarea” defunctei Realitatea, se vedea Președintele României

Cosmin Gușă s-a obișnuit să iasă pe sticlă și din postura „marelui analist politic” să prezinte prognoza și direcția în care se îndreaptă politica românească și nu numai. Despre prognozele și sondajele lui putem spune că nu avem nici un fel de încredere în ele, pentru că niciodată prognozele lui Gușă nu s-au adeverit. Și pentru că suntem obiectivi prezentăm ultima postare a lui Cosmin Gușă de pe pagina sa de facebook postată pe 12 august.

 

 

„Primul sondaj după intrarea lui BĂSE:

FIREA 32%; N. DAN 28%; BĂSESCU 24%.

Sondajul este de tip CATI, adică realizat telefonic, cu o marjă de eroare de 3%, iar procentele sunt deduse dintre cei ce declară că merg la vot. “Sondorul” e om serios, nu a dat “dume” niciodată.

Se confirmă astfel ce ziceam ieri, respectiv creștere Băse și scădere Nicușor. Ceea ce nu pricep amatorii din PNL-PLUSR este că în București electoratul lor nu-i de dreapta, ci e ANTI PSD! Iar intrarea lui Băse, cel mai “legendat” ca fiind anti PSD dintre politicienii români, va “fura” treptat voturile lui Nicușor.

Iar peste vreo 2 săptămâni, Marinarul o să-i reamintească lui Plicușor că a zis public că se va retrage în favoarea unui candidat mai bine plasat al dreptei. Și-atunci, ca-n Caragiale, o s-o vedem pe Gabi Firea, care azi e bucuroasă de intrarea lui Băse, insistând ca Nicușor să nu se retragă.

Aaaaaa, pe unde vor fi KlauSILĂ și LuCOVID?! Pe sub pat. ”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close