Politică

Clotilde Armand luptă pentru sănătatea Mediului

Clotilde Armand și cei de la USRPLUS sunt adepții protejării Mediului. Și pentru că, vorbele au rostul lor, dar faptele contează, Clotilde Armand și majoritatea care o susține în consiliul local al sectorului 1 au avut inițiative pentru protecția mediului, pentru relaxare și petrecerea timpului, care au fost lansate înaintea altor inițiative promovate de Ministrul Mediului Tanczos Barna. Și pentru că, cei de la USRPLUS sunt ecologiști, nu doar la nivel declarativ, Clotilde Armand salută ultima inițiativă a lui Tanczos Barna. Despre toate acestea, în ultima postare a lui Clotilde Armand pe care o redăm în continuare:

 

„Ministerul Mediului a lansat campania #VinereaVerde prin care încurajează utilizarea transportului alternativ. Am văzut mulți colegi care s-au alăturat campaniei. Acum, pot spune că se alătură și Primăria Sectorului 1 și am furat startul campaniei inițiate de dl. ministru

Tánczos Barna

. În urmă cu câteva săptămâni am dat drumul proiectului de infrastructură verde și primului tronson din jurul salbei de lacuri. Facem din acest proiect un exemplu pentru crearea de obiceiuri ecologice în transport. Promenada Verde va fi pentru biciclişti şi pentru oamenii care îşi doresc un spaţiu de recreere şi relaxare, fără maşini, fără poluare şi departe de zgomotul oraşului. Un exemplu de integrare a unei resurse naturale în mediul urban şi de folosire a ei pentru o abordare ecologică în transport. Sau, altfel spus, revoluţia transportului durabil în Sectorul 1.

PS:

Felicitări

echipei de la Ministerul Mediului pentru inițiativă.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close